FeaturedKIBRISSpor

Olimpik-Paralimpik Havalı Silahlar faaliyetleri başarılı bir şekilde gerçekleşti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde başlayan Olimpik-Paralimpik Havalı Silahlar faaliyetleri başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.

Atıcılık Federasyonunun 05-06 Kasım tarihlerinde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Arena Spor Kompleksinde başlayan Olimpik-Paralimpik Havalı Silahlar müsabakalarının 1.Etabı Havalı Tabanca atışları başarılı sıralama puanları ve Genç Kızlar kategorisi sporcusu Emine Yontucu’nun yeni KKTC. REKORU ile tamamlandıktan sonra dikkatler 12-13 Ekim tarihlerindeki Havalı Tüfek atışlara yönelmişti.

Olimpik Havalı Tüfek Milli Sporcusu ve Alayköy A.A. Kulübü sporcusu Mehmet Olgun son Tokyo Olimpiyat Oyunlarında sporcu sıralama listesinde yer alan puana eş puan elde etmesi camiamız arasında mutluluk kaynağı olmuştur. Olimpik Havalı Tabanca ve Tüfeklerin kullanıldığı müsabakalarda atıcı sporcular, sınırlı zaman içerisinde belirlenmiş atım sayısını ayakta duruş pozisyonunda 10 metre mesafede sabit duran daire puanlamalı kart hedeflere zamana karşı mücadele vererek başarılı atışlar gerçekleştirdiler. Müsabakalarda Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu (ISSF) ile Uluslararası Paralimpik Havalı Silahlar teknik kuralları ve Federasyonun müsabaka düzeni uygulanmıştır.


Benzer Haberler

Guterres’in Crans Montana’daki programı açıklandı

Derinya’da iki toplumlu mekan açılıyor

Voice Kıbrıs Haber

TC Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu

Voice Kıbrıs Haber

Ersoy hayatını kaybetti!

Güney Kıbrıs’ın kamu borcu en yüksek noktaya ulaştı

Güney’de ‘Barbaros’ Alerjisi