FeaturedKIBRIS

Oğuz “Bugün bizim için ülkemiz için önemli bir gün”

Değirmenlik Çataldere Sulama Göleti’nde ıslah çalışmalarına başlandı.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Türkiye Cumhuriyeti’nden talep ettikleri yardım çerçevesinde bu sabah iki ekskavatör ülkeye geldiğini ve çalışmalara başladığını açıkladı.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, kısa bir süre önce duyurusunu yapmış oldukları Değirmenlik Çataldere Sulama Göleti’ndeki ıslah çalışmalarının başladığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Oğuz,

“Bugün bizim için ülkemiz için önemli bir gün .Suyun öneminin hergün arttığı günümüzde ülkemizdeki yağmur sularının tutulması depolanması korunması amacıyla yapılmış olan göletlerimize sahip çıkmak ve onları korumak zorundayız” ifadelerini kullandı. Oğuz açıklamasında şunları kaydetti: “Daha önce temizlediğimiz ve karşılığını aldığımız bu çalışmalara şartlar elverdiği ölçüde devam ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nden talep ettiğimiz yardım çerçevesinde bu sabah iki ekskavatör ülkemize geldi ve çalışmalara başladı. Her zaman yanımızda olan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a ve Tarım ve Orman Bakanı Profesör Doktor Vahit Kirişçi’ye teşekkürü bir borç biliriz.”


Benzer Haberler

Mangal Alışkanlığı Olanlar Dikkat

Japonya’da ilk hasat Yubari kavunları 26 bin dolara alıcı buldu

Voice Kıbrıs Haber

Direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp takla attı

Astronot Gezeravcı’nın dünyaya dönüş yolculuğunun yarın başlaması planlanıyor

TAK

Erhürman Parti Meclisi toplantısının ardından açıklama yapıyor (Canlı yayın)

Voice Kıbrıs Haber

Türkiye’de bin 500’ün üzerinde vaka!

Voice Kıbrıs Haber