Kültür Sanat

Oda Orkestrası müzik derslerine başlıyor

Girne Belediyesi Oda Tiyatrosunda verilecek müzik dersleri kapsamında, “Entstrüman dersleri ve Çocuk Korosu” için kayıtlar başladı.

Girne Belediyesi Oda Orkestrası üyeleri tarafından Girne Belediyesi Oda Tiyatrosunda verilecek müzik dersleri kapsamında, “Entstrüman dersleri ve Çocuk Korosu” için kayıtlar başladı. Yaş sınırı olmayan ve 45 dakika ile sınırlanan enstrüman dersleri, hafta içi 16:00-20:00 Cumartesi günleri ise 10:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Çocuk Korosu ise Cuma günleri 17:30-19:30 saatleri arasında yapılacak. Enstrüman dersleri; Çello-Pop Gitar Ali Demirörs, Keman-Piyano Nejla Egemen ve Halide Kızılyürek, Viyola Turgay Örses, Flüt Mine Ellidört ve Kontrabas-Piyano Cemre Seziner tarafından verilecek.

Cemre Seziner ve Halide Kızılyürek ise Çocuk Korosunda görev yapacak. Kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi 815 21 19 numaralı telefon hattından 147 tuşlanarak Kültür İşleri Birimi’nden, 0548 851 15 30 numaralı telefondan ve girnebelediyesiodaorkestrası@gmail.com elektronik posta adresinden alınabilir.


Benzer Haberler

17. Avtepe Medoş Lalesi Festivali yapılıyor

12’inci İpek Koza Festivali 6 Mayıs’ta başlıyor

Hababam Sınıfı’na oyuncu aranıyor

Voice Kıbrıs Haber

Çizgiler-Sınırlar-Göç sanatseverlerle buluştu…

2. Deniz Festivali’nin tarihleri belli oldu!

‘Dışarısı İçeriden Karanlık’ sahne alıyor

Voice Kıbrıs Haber