FeaturedSpor

MTG’ye “Falyalı” dopingi




Yeni sezon için transfer çalışmalarına hızlı bir giriş yapan MTG, yeni bir sponsorluk anlaşmasına da imza attı.

Girne’de yeni hizmete girecek olan Les Ambessadeurs Hotel Direktörlerinden ve aynı zamanda Mağusa Türk Gücü eski başkanı olan Halil Falyalı 2017-2018 sezonunda takımın yeni ana sponsoru oldu.

Koral Bozkurt: “Her katkı çok önemli”

Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt sponsorlukla ilgili yaptığı açıklamada: “Uzun yıllardır tanıdığım daha önce kulubümüzün başkanlığını yapan,  camiamızın Canbulat stadında tekrar maç yapmasını sağlayan ve bu yıl da takımımızın ana sponsoru olan Halil Falyalı’ya katkılarından dolayı klübüm ve şahsım adına teşekkür ederim.” dedi. Ülke sporuna yapılan her katkının çok önemli olduğuna deyinen Bozkurt, “Bize göre takımımızı desteklemek; değerlerine sahip çıkıp heyecanla takımımızın başarılarına destek olmaktır” dedi ve teşekkürlerini yineledi.

Falyalı; “MTG’nin şampiyon olacağına inanıyorum”

Les Ambessadeurs Hotel Direktörlerinden Halil Falyalı ise, “Mağusa Türk Gücü’ne geçtiğimiz dönemde 3 yıl başkan olarak hizmet verdim. Bugün de ana sponsor olarak kardeşim Koral Bozkurt ve MTG camiasına destek vermekten mutluyum.  MTG’ye gelecek sezon şampiyonluk yolunda başarılar dilerim.  Şampiyon olacağına da tüm kalbimle inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: HAVADİS






Benzer Haberler

Akansoy’dan kurultay sonrası açıklama “Ortak irade, bundan sonraki yol haritamızın temelidir”

Voice Kıbrıs Haber

Çin’in hasar gören personel taşıyıcı mekiği Dünya’ya insansız dönecek

AA

Netanyahu, af talebinin ardından ilk kez hakim karşısına çıktı

AA

Euro ve Sterlin hafif yükselişte!

Voice Kıbrıs Haber

Dev derbide puanlar paylaşıldı

Voice Kıbrıs Haber

DSÖ, dünya genelinde bir milyardan fazla kişinin obeziteyle yaşadığını bildirdi

TRT