Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Neil Young Trump'a dava açtı Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ekim 2026) Melania Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki bölgesel ateşkesin başladığını duyurdu Dünya alarm veriyor: Sera gazları benzeri görülmemiş seviyelere ulaştı UNSEEN: The Athletes of Northern Cyprus belgeselinin fragmanı yayımlandı Borsa günü yatay seyirle tamamladı Güler “Kıbrıs Türk halkının güvenliği ülkemiz açısından vazgeçilmez öneme sahiptir” UBP 50 milletvekili adayını açıkladı Çeler “Siyasete güven hesap verebilirliğin hayata geçirilmesiyle mümkün olacak” Yeşil Hat üzerinden ticaret fırsatları ve işletmelere sağlanan destekler ele alındı DAÜ Rektörü Kılıç “Üniversitede hiçbir karar, siyasi talimatla alınmadı” Petrol ve gıda fiyatlarında küresel arz şokları enflasyonu yukarı yönlü baskılıyor Themistokleus “Kabul edelim; bizim taraf bitmek bilmeyen müzakere istiyor, GYÖ ve çözüm istemiyor…” UBP “Aday belirleme seçim ve sonuçları yasa, tüzük ve yönetmeliğe uygundur” CTP spor vizyonunu paylaştı Hristodulidis, Erhürman’la görüşmesini “çok iyi ve yapıcı” olarak nitelendirdi Nöbetçi eczaneler (27 Ekim 2026) Bağımsızlık Yolu, KTAMS’ta eski sendika yöneticileri ile buluştu Yunanistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle dokuz bölgede"Kırmızı alarm" ilan edildi Kamacıoğlu “Özel Sanayi Bölgesi oluşturma çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyoruz” Neil Young Trump'a dava açtı Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ekim 2026) Melania Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki bölgesel ateşkesin başladığını duyurdu Dünya alarm veriyor: Sera gazları benzeri görülmemiş seviyelere ulaştı UNSEEN: The Athletes of Northern Cyprus belgeselinin fragmanı yayımlandı Borsa günü yatay seyirle tamamladı Güler “Kıbrıs Türk halkının güvenliği ülkemiz açısından vazgeçilmez öneme sahiptir” UBP 50 milletvekili adayını açıkladı Çeler “Siyasete güven hesap verebilirliğin hayata geçirilmesiyle mümkün olacak” Yeşil Hat üzerinden ticaret fırsatları ve işletmelere sağlanan destekler ele alındı DAÜ Rektörü Kılıç “Üniversitede hiçbir karar, siyasi talimatla alınmadı” Petrol ve gıda fiyatlarında küresel arz şokları enflasyonu yukarı yönlü baskılıyor Themistokleus “Kabul edelim; bizim taraf bitmek bilmeyen müzakere istiyor, GYÖ ve çözüm istemiyor…” UBP “Aday belirleme seçim ve sonuçları yasa, tüzük ve yönetmeliğe uygundur” CTP spor vizyonunu paylaştı Hristodulidis, Erhürman’la görüşmesini “çok iyi ve yapıcı” olarak nitelendirdi Nöbetçi eczaneler (27 Ekim 2026) Bağımsızlık Yolu, KTAMS’ta eski sendika yöneticileri ile buluştu Yunanistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle dokuz bölgede"Kırmızı alarm" ilan edildi Kamacıoğlu “Özel Sanayi Bölgesi oluşturma çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyoruz”
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

'Mevcut koşullarda taşımacılık yapamayacağız'

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
'Mevcut koşullarda taşımacılık yapamayacağız'
Reklam

Kar-İş bugün yaptığı basın toplantısında 2018-2019 öğrenci taşımacılığına başlayamayacaklarını duyurdu.

Voice of the Island 2018 Kar-İş bugün düzenlediği basın toplantısında bu koşullarda öğrenci taşımacılığı yapamayacaklarına dikkat çekti.  Kar-İş Başkanı Fuat Topaloğlu’nun yaptığı basın toplantısında ilgili bakanlık Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile herhangi bir çözüm yolu bulamadıklarını söyledi ve sektörlerini devam ettirecek koşulların ortada olmadığını kaydetti. Kar-İş Başkanı Fuat Topaloğlu’nun yaptığı açıklama şu şekilde: “Üzülerek belirtiyoruz ki biz sektör olarak işimizi devam ettirecek pozisyondan oldukça uzaklaştık. Son aylarda ana giderimiz olan mazota gelen artışlar bizi zarara sokmuştur. Tüm servis yedek parça, yağ, lastik gibi giderlerimizi iki katına ulaştı. Bizler de taşımacılık ücretlerine artış almak durumundayız. Öğrenci taşımacılığıyla İlgili Milli Eğitim Bakanlığına ilgili talebi yaptık. Gerekli artış bakanlık tarafından verilmedi. Ne yazık ki bu şartlarda zarar etmekteyiz. 2017-2018 eğitim yılında bazı üyelerimizin ödemeleri de henüz yapılmadı. Çok daha büyük sorunların bizi beklediği Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleşen toplantıda anlaşıldı. Mevcut şekilde taşımacılığı yapamayacağımızı belirtmek isteriz. Bakanlıkla yapılan toplantıda hiçbir anlaşma sağlanmamıştır. Uzlaşmadan çok uzak bir tavır ortaya koyulmuştur. Ödemelerimizin zamanında tahsil edilmediğinden, her sene aynı sorunları yaşıyoruz. Bu şartlar altında sözleşmeli öğrenci taşımacılığı sürdürmemiz mümkün değildir. 2018-2019 yılı taşımacılığına başlayamayacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz.”

Benzer haberler

Featured
Neil Young Trump'a dava açtı 27 Eki 2026 21:56 Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ekim 2026) 27 Eki 2026 21:44 Melania Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki bölgesel ateşkesin başladığını duyurdu 27 Eki 2026 21:20 Dünya alarm veriyor: Sera gazları benzeri görülmemiş seviyelere ulaştı 27 Eki 2026 20:59 UNSEEN: The Athletes of Northern Cyprus belgeselinin fragmanı yayımlandı 27 Eki 2026 20:03 Borsa günü yatay seyirle tamamladı 27 Eki 2026 19:59 Güler “Kıbrıs Türk halkının güvenliği ülkemiz açısından vazgeçilmez öneme sahiptir” 27 Eki 2026 19:54 UBP 50 milletvekili adayını açıkladı 27 Eki 2026 19:31 Çeler “Siyasete güven hesap verebilirliğin hayata geçirilmesiyle mümkün olacak” 27 Eki 2026 19:23