FeaturedKIBRISSpor

Mertekci için bir araya geldiler

Yalova Spor Kulübü eski Başkanı ve eski Milletvekili Tahsin Mertekci anısına Kıbrıslı Rum ve Türk Piskobulular ortak etkinlik düzenledi.   

Voice of the Island 2018

Piskobu Köyü Muhtarlığı, Apollon Piskobu, Kourion Piskobu, Yalova Spor Kulübü ve Mertekci ailesi önceki gün Tahsin Mertekci’nin doğduğu topraklarda bir anı etkinliği düzenledi.

Kıbrıslı Rum ve Kıbrıslı Türk Piskobuluların bir araya geldiği etkinlikle, Apollon Piskobu ve Kourion Piskobu masterleri ile Yalova Spor Kulübü masterleri arasında futbol maçı da oynandı.

Yalova’nın 1974’ten önce kullandığı sahada gerçekleşen anı maçında duygu dolu anlar yaşanırken, bir kez daha hem Tahsin Mertekci anılmış oldu hem de Yalova Spor Kulübü ile Piskobu takımları arasında bir bağın oluşması için adım atılmış oldu.

“Anısı yaşayacak”

Piskobu Muhtarlığı’ndan yetkililer de anı maçı sonrası konuşma yaparken, Tahsin Mertekci’yi tanıma fırsatı yakaladıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını ve anısını da yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.

Tahsin Mertekci’nin tam bir Piskobu aşığı olduğunu dile getiren yetkililer, bu yüzden Piskobu’da onu anmak için bir şeyler düzenlemek istediklerini bildirdi.


Benzer Haberler

“Dünün güneşiyle bugünün çamaşırı kurutulmaz”

Voice Kıbrıs Haber

‘Hayvancılığa gereken destek verilmeli’

Voice Kıbrıs Haber

Halis Üresin Merkezi İhale Komisyonu Başkanı oldu

Kıbrıs Türk evi Baf İnovasyon Enstitüsü’ne dönüştürüldü

Voice Kıbrıs Haber

Bakanlar Kurulu bugün toplanıyor

Voice Kıbrıs Haber

“Birlikte çalışıp başaramayacağımız hiçbir iş yoktur”

Voice Kıbrıs Haber