FeaturedKIBRIS

Medya Başarı ve Teşvik Ödülleri için başvurular devam ediyor




Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği her yıl 11 Temmuz’da kutlanan Basın Günü’nde, bu yıl da “Medya Başarı ve Teşvik Ödülleri” verecek.

Medya Başarı ve Teşvik Ödülleri yarışması için 27 Mayıs Salı gün başlayan başvurularda süre, 16 Haziran Pazartesi saat 13.00’te dolacak.

Birlikten yapılan açıklamaya göre, yarışmaya başvurular, eser sahibi tarafından doğrudan yapılabileceği gibi, Gazeteciler Birliği üyeleri de başka üyeler için öneride bulunulabilecek.

“Medya Başarı Ödülleri” yazılı basın, yeni medya ile radyo ve televizyon alanlarında gazetecileri onore etmek amacıyla; “Teşvik Ödülleri” de meslekteki çalışma süreleri en fazla beş yılı geçmemek koşulu ile sarı basın kartı sahibi gazetecilere ve iletişim fakültesi öğrencisi ve/veya yeni mezun olmuş kişilere verilecek.

Medya Başarı ve Teşvik Ödülleri dışında ayrıca “Barış Gazeteciliği Özel Ödülü”, “Medyada Hakan Çakmak Kültür Sanat Ödülü” ve “Gazetecilik Mesleğine Katkıda Bulunan Akademik Çalışma Ödülü” de verilecek.

KTGB Yönetim Kurulu kararıyla oluşturulan ve bu yılki başvuruları değerlendirecek Özgül Gürkut Mutluyakalı, Metin Ersoy, Huri Yontucu, Dilan Çiftçi, Ümral Akpınar, Ali Baturay ve Osman Kurt’tan oluşturulan Ödül Komitesi yönetmelik uyarınca 1 Haziran 2024 – 1 Haziran 2025 (her iki tarih de dahil) tarihleri arasında yayınlanmış eserler için başvuru kabul edecek.

Başvurulacak dallarla ilgili bilgi içeren Ödül Yönetmeliği’ne https://gazetecilerbirligi.com/wp-content/uploads/2024/05/ktgb-odul-yonetmeligi-yeni.pdf ve Başvuru Formu’na https://gazetecilerbirligi.com/wp-content/uploads/2021/03/Medya-Basari-Odulleri-Basvuru-Formu.pdf adreslerinden ulaşılabilir.






Benzer Haberler

Girne’de yarım kilodan fazla uyuşturucu ele geçirildi!

Melek Voice

Kıbrıs Rum Meteoroloji Dairesi’nden sarı alarm!

TAK

Doğancı’daki iş kazasında 56 yaşındaki şahıs yaralandı!

TAK

Bahis soruşturması: Ahmet Çakar, Baltacı ve Yandaş gözaltına alınanlar arasında

BBC Türkçe

Hırsızlık yapan ve çalıntı eşyaları satın alan 2 kişi tutuklandı!

Melek Voice

Kronik HIV enfeksiyonu tedavisinde yeni umutlar

Melek Voice