FeaturedKIBRIS

Meclis’in gündeminde yasa tasarıları ve raporlar var




Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu yarın toplanacak.

Yerel seçimin ardından ilk toplantısını yarın yapacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde, beş denetçi raporu,bir yasa önerisi ve üç de yasa tasarısı bulunuyor.

Saat 10.00’da başlaması beklenen toplantıda sunuşların ardından Dilekçe ve Ombudsman Komitesi’nin Özkan Ertarkan, Fatma Nurettin Madi, NazifeTavli, Birsen Yeşilçalı ve Nermin Tomgüsehan’ın başvuruları üzerine hazırladığı denetçi raporlarıyla ilgili raporlar görüşülecek.

Toplantının gündeminde ayrıca Dernekler (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Ceza (Değişiklik) Yasa Önerisi, Organize Sanayi Bölgeleri (Değişiklik) Yasa Tasarısı ve Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) (Değişiklik No:2) Yasa Tasarısı da yer alıyor.

Kaynak:TAK

 






Benzer Haberler

İran ile Rusya arasında teknoloji iş birliği anlaşması imzalandı

AA

İngiltere’de kraliyet tacının cam muhafazasına muhallebili saldırı

AA

Üstel “Amacımız, üreten kesimin ayakta kalması, üretime devam etmesi”

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs’ta yılda 200-250 evsiz

TAK

AB Destekli kompost projesi Lefke’de başladı

TAK

Engelliler Spor Federasyonu Dayanışma Gecesi gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber