FeaturedKIBRIS

Meclis Genel Kurulu yoğun bir gündemle toplanıyor




Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu bugün yoğun bir gündemle toplanıyor.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay başkanlığında saat 10.00’da toplanacak genel kurulun gündeminde; “Güvenlik Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı” ve “Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) (Değişiklik) Yasa  Tasarısı” bulunuyor.

Dilekçe ve Ombudsman Komitesinin raporlarının da görüşüleceği genel kurul toplantısında, Hukuk, Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesinin, “Boşalan Yayın Yüksek Kurulu Üyeliği İçin Önerilen Adayın Değerlendirilmesine İlişkin Raporu” da ele alınacak.

Genel Kurulun “Seçimler ve Oylaması Yapılacak İşler” kısmında ise; “Araştırma, Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Yasa Tasarısı, Kurumlar Vergisi (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Gelir Vergisi (Değişiklik) Yasa Tasarılarının üçüncü görüşmesi” yapılacak, Hukuk, Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesinin, Sayıştay Üyeliği Başvurularının Değerlendirilmesine İlişkin Raporu ile Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Üyeliği Başvurularının Değerlendirilmesine ilişkin Raporu” görüşülecek.

(TAK)






Benzer Haberler

Kıbrıs Rum Meteoroloji Dairesi’nden sarı uyarı!

KHA

Fileleftheros “Erhürman ilk görüşmede Kıbrıs sorunundaki şartlarını Holguin’in önüne koydu”

TAK

Hristodulidis’in kabinesinde değişiklik!

TAK

İsrail ordusu ateşkese rağmen Gazze’ye şiddetli hava saldırıları düzenledi

AA

Dünya’nın düz olduğunu kanıtlayana 3 milyar dolarlık şirketini verecek

Voice Kıbrıs Haber

Rusya’da yüzlerce Porsche sahibi araçlarını çalıştırmakta sorun yaşadı

TRT