FeaturedKIBRIS

Mağusa ve Girne’de uyuşturucu!

Girne ve Mağusa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen iki ayrı operasyon kapsamında üç kişi tutuklandı.

Polisten alınan bilgilere göre,

  • Dün saat 18:00 sıralarında, Gazimağusa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen opersayon (Dar Sokak Operasyonu) kapsamında, bir şahsın tasarrufunda yaklaşık 80 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve MDMA türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 217 adet hap ile üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi bulunarak emare olarak alındı Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. 

  • Dün saat 16:00 sıralarında, Girne’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen opersayon (Anahtar Operasyonu) kapsamında, iki kişinin tasarruflarında yaklaşık 310 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Türkiye’de 75 can kaybı, 2 bin 213 yeni vaka

Kazada yaşamını yitiren şahsın kimliği belirlendi!

Voice Kıbrıs Haber

Çavuşlar turnuvası şampiyonu Amcaoğlu!

Voice Kıbrıs Haber

“Anavatan Türkiye’mizin yaşadığı acıyı, bizlerde de en kalbi duygularla paylaşıyoruz”

Kahve içmenin ölüm riskini azalttığı ortaya çıktı

Voice Kıbrıs Haber

Girne Açık Pazar 1 Mayıs’ta kurulmayacak

Voice Kıbrıs Haber