FeaturedKIBRIS

Mağusa ve Girne’de dolandırıcılık!

Mağusa’da sahtekarlıkla, Girne’de ise kendini tanınmış bir işadamı olarak tanıtarak dolandırmak suretiyle araba satın almaya çalışan iki kişi ile Girne’deki olayla bağlantısı bulunan bir kişi tutuklandı.

Mağusa’da dün meydana gelen olayda, sahtekarlıkla araba almaya çalışan iki kişi tutuklandı.
Royal King Oto isimli iş yerinde satışa arz edilen bir aracı satın almak amacı ile kullanımlarında bulundurdukları telefonun whatsapp haberleşme hattından başka bir şahsın profil resmini kullanarak mesaj gönderdikten sonra, söz konusu iş yerinde bulunan aracı yurt dışında bulunan başka bir şahsın yönlendirmesi ile sahtekarlıkla almaya teşebbüs eden E.P.(E-34) ve M.T.(E-40) tutuklandı.

Öte yandan Girne’de Pazar günü Olgaç Uçar’ın, internet sitesi üzerinde satışa sunduğu aracı satın almak amacıyla, M. B. (E-36)  kullanımında bulunan telefondan, dolandırmak kastıyla adı edilene mesaj atarak kendini tanınmış bir iş adamı olarak tanıtıp söz konusu aracı satın almak istediği beyanında bulunduktan sonra, aracı satın almak için pazartesi günü Olgaç Uçar’ın iş yerine gittiği sırada suçüstü tespit edilerek tutuklandı.
Yürütülen ileri soruşturmada mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan S.C.Y.(E-30) de tutuklandı.

TAK


Benzer Haberler

Polis, vatandaşları sel olaylarına karşı uyardı

Gazetecilerin sorgulanması AB’ye taşınıyor

“Bölgeye Türklük mührü vuruldu”

Voice Kıbrıs Haber

Polisten uyarı!

‘Bilgilerinizi paylaşın, kayıp yakınlarını kurtarın’

Voice Kıbrıs Haber

“İlhak konusunda sorulan soruya, bu korkunç olur dedim”

Voice Kıbrıs Haber