FeaturedKIBRIS

Mağusa, Girne ve Güzelyurt’ta asayiş ve trafik denetimleri

Dün akşam 20.00-02.00 saatleri arasında, Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Müdürlükleri’nin sorumluluk sahaları içerisinde, eş zamanlı asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirildi.

-Gazimağusa… Kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak 12 kişi tespit edildi

Gazimağusa’da gerçekleştirilen denetimler kapsamında; bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri, restoranlar, kafeler, barlar, marketler ve alkollü içki satışı yapılan yerler kontrol edildi ancak, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak toplam 12 kişi tespit edilerek, aleyhinde yasal işleme gidildi.

-3 araç trafikten men edildi

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu ise, toplam 850 araç kontrol edildi; 5’i belirlenen hız sınırının üzerinde, 2’si sürüş ehliyetsiz araç kullanma olmak üzere, çeşitli trafik suçlarından toplam 133 araç sürücüsü rapor edilerek, aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı, 3 araç ise trafikten men edildi.

-Girne… kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak 50 kişi tespit edildi

Girne’deki denetimler kapsamında ise, kahvehane, kıraathane ve barlar kontrol edildi ancak, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.  

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 50 kişi tespit edilerek aleyhinde yasal işleme gidildi.

-15 araç trafikten men edildi

Trafik ekipleri tarafından yapılan denetimler sonucu, toplam 452 araç sürücüsü kontrol edilerek, 35’i belirlenen hız sınırının üzerinde süratli, 1’i sürüş ehliyetsiz araç kullanma olmak üzere, çeşitli trafik suçlarından toplam 218 araç sürücüsü rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı. 15 araç ise trafikten men edildi.

Ayrıca denetimlerde kontrol maksatlı durdurulan bir araçta yapılan aramada, bir adet tecavüzi alet bulunarak emare olarak alındı ve araç sürücüsü hakkında yasal işleme gidildi.  

-Güzelyurt…1 araç sürücüsü tutuklandı, 7 araç trafikten men edildi

Güzelyurt’ta da denetimler kapsamında, bet ofisleri, alkollü içki satışı yapılan yerler ve kahvehaneler kontrol edildi ancak, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu ise, toplam 1297 araç sürücüsü kontrol edilerek, 22’si belirlenen hız sınırının üzerinde süratli araç kullanma olmak üzere, çeşitli trafik suçlarından toplam 309 araç sürücüsü rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı. 1 araç sürücüsü tutuklanarak, 7 araç ise trafikten men edildi.

Polisin olaylarla ilgili soruşturmaları devam ediyor.


Benzer Haberler

Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplanıyor

Voice Kıbrıs Haber

Mali’de silahlı saldırı!

Yarın Sipahi Köyü’nde çocuk şenliği var

Voice Kıbrıs Haber

‘Ankara’dan heyet geliyor’

Voice Kıbrıs Haber

Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına atış yarışması yapılacak

Voice Kıbrıs Haber

Bakanlar Kurulu toplandı

Voice Kıbrıs Haber