FeaturedKIBRIS

Limasol’da işlenen cinayetin zanlısı aranıyor

Limasol’da Cumartesi işlenen cinayetin zanlısı olarak polisin, 25 yaşındaki siyasi sığınmacı bir şahsı aradığı bildirildi.

Fileleftheros gazetesi, “35 Yaşındaki Kadını Soğukkanlılıkla Öldürdü” başlığıyla aktardığı haberinde, zanlının 35 yaşındaki Ukraynalı bir kadınla 350 Euro karşılığında birlikte olmak için anlaştığını, sonrasında ise kadının ölü bulunduğunu yazdı.

Gazete, 35 yaşındaki kadının arkadaşının, kadından haber alamaması üzerine kaldığı daireye giderek çilingir yardımıyla içeri girdiğini ve arkadaşını elleriyle ayakları bağlanmış, boğazının etrafında da banyo havlusu sarılmış halde ölü bulduğunu kaydetti.

Kadının ağzının bezle kapatılmış olduğunu, burnunun kırıldığını ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izi bulunduğunu belirten gazete, polisin yaptığı incelemede kadının ölmeden önce zanlı ile boğuştuğunu tespit ettiğini yazdı.

Gazete, olay yerinde içinde plastik kablo bağları olan bir naylon poşet ile şahsa ait olduğu düşünülen kol saati ile çanta bulunduğunu bildirdi.

Haberde, tüm geçiş kapılarına ve havalimanlarına bilgilendirme yapıldığı belirtilirken, polisin, şahsın KKTC’ye kaçmış olabileceği üzerinde durduğu belirtildi.

Gazete, kadını bulan arkadaşının da polis tarafından fuhuş yapmak suçundan gözaltına alındığını yazdı.


Benzer Haberler

Güneyde bir kişi daha koronavirüsten hayatını kaybetti

Voice Kıbrıs Haber

Başpiskopos Hrisostomos hastaneye kaldırıldı

Erken genel seçim için adaylık başvurularında son gün!

“Aşıda seferberlik ve hızlı planlama şart”

Voice Kıbrıs Haber

Ertuğruloğlu, TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile bugün görüşecek

GKK’dan 2020 Yılı Sonbahar celbine duyuru

Voice Kıbrıs Haber