FeaturedKIBRIS

Lefkoşa’daki ortaokulda iğrenç olay!


(Kamalı Haber)- Lefkoşa‘daki bir ortaokulda öğretmen olarak görev yapan ,15 ile 16 yaşındaki iki kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan 34 yaşındaki zanlı Girne Kaza Mahkemesi‘ne çıkarıldı. “Cinsel Taciz” ve “Elektronik Haberleşme Yasası’nı İhlal” suçlamalarıyla 3 gündür tutuklu olan zanlı dün teminat duruşmasına çıkarıldı.

Mahkemede olguları anlatan polis, zanlının telefonunda yapılan incelemede eski öğrencilerinden 15 yaşındaki kız çocuğu ile cinsel içerikli yazışmaların bulunduğunu belirtti.

Zanlının, öğrencisiyle olan konuşmasında konunun cinselliğe gelmesine engel olmadığının saptandığını söyleyen polis, cinsel içerikli yazışmalar bulunduğunu belirtti.

Polis, zanlının ayrıca, özel ders verdiği 16 yaşındaki kız öğrenci ile aralarında geçen mesajlaşmalarda da cinsel içerikli kelimelerin de geçtiğini, cinsel içerikli sorular ve konuşmalar yaptığını kaydetti.

Zanlının öğrencilere herhangi bir fiziksel teması veya fiziksel tacizi bulunmadığını belirten polis, iki gönüllü  ifadeyle suçunu kabul ettiğini aktardı. Polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının Kamu Hizmeti Komisyonu tarafından açığa alınacağını belirterek, teminat talep etti. Zanlının avukatı ise müvekkilinin gönüllü değil psikolojik baskı altında ve çok yorgun olduğu bir saatte ifadesinin alındığını savundu.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Evren Mürsel, zanlının, 200 bin TL nakit teminat, 2 milyon TL şahsi kefalet ve KKTC vatandaşı iki kişinin 1’er milyon TL kefalet imzalaması, haftada 2 gün en yakın polis karakoluna ispatı vücutta bulunması şartlarıyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.






Benzer Haberler

“Yabancı düşmanlığı görünür olmaya başlayan bir sorun haline geldi”

Voice Kıbrıs Haber

Park halindeki araçta yangın çıktı

Voice Kıbrıs Haber

İki trafik kazasında 1 kişi yaralandı, 1 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Serdal Gündüz ile Berke Özbek’in duruşması yarın devam edecek

TAK

Mezuniyet konuşması büyük yankı uyandırdı!

Voice Kıbrıs Haber

Larnaka’da tsunami hazırlığı

TAK