FeaturedKIBRIS

Lefkoşa, Gemikonağı, Mehmetçik ve Dipkarpaz’da hırsızlık!

Lefkoşa, Gemikonağı, Mehmetçik ve Dipkarpaz’da hırsızlık olayları yaşandığı bildirildi.

Polisten alınan bilgilere göre, 

  • 29-30.10.2022 tarihleri arasında, bir şahsın, Lefkoşa’da Şht. Mehmet Kemal Sokak üzerinde bulunan bir ikametgahın yatak odası içerisinde, tuvalet masası üzerinde muhafaza edilen bir şahsa ait muhtelif ziynet eşyalarını çaldıktan sonra, söz konusu ziynet eşyalarını Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir kuyumcuya kendisini başka bir şahıs olarak tanıtarak satmaya çalıştığı tespit edildi. Bahse konu şahıs tespit edilerek tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

  • 31.10.2022 tarihinde, Gemikonağı’nda Ecevit Caddesi üzerinde, bir şahıs tarafından düşürülen cep telefonu ve söz konusu telefonun kılıfı içerisinde muhafaza edilen iki adet banka kartı, kimlik kartı ve 100 TL nakit para çalındı. Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen bir şahıs tespit edilerek tutuklandı. Soruşturma devam etmektedir.

  • 1.01.2022 – 31.10.2022 tarihleri arasında, S.H.(E-30)’nin, Mehmetçik’te ikametgahına ait elektrik sayacına, bağlamış olduğu düzenek ile toplam 23.403,62 TL değerinde elektrik akımı çaldığı tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

  • 21.11.2021-31.10.2022 tarihleri arasında, bir şahsın, Dipkarpaz’da bir arazi içerisinde muhafaza edilen iki şahsa ait çelikten mamul prefabrik evi ve profil demirlerini çaldıktan sonra, söz konusu evi bir şahsa satmak suretiyle sahtekarlıkla 90,000 TL nakit parayı temin ettiği tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

“Türkiye Kıbrıs MEB’inde arka kapıdan söz sahibi mi oldu?”

Voice Kıbrıs Haber

Doğu Akdeniz’de TC’nin hakları konusunda brifing

Voice Kıbrıs Haber

Mezbahalarla ilgili çalışma başlatıldı

Genel Kurul yarın yoğun gündemle toplanıyor

Voice Kıbrıs Haber

Meclis’te Eğitim ve Kültür Bakanlığı bütçesi görüşülüyor

Güneydeki vaka sayısında yeni rekor

Voice Kıbrıs Haber