FeaturedKIBRIS

Larnaka havalimanındaki görüntüler hakkında toplantı

Larnaka havaalanında Kıbrıslı Rum Ulaştırma Bakanı Giannis Karousos yönetiminde bir toplantı yapılacak.

Toplantıda, Larnaka havalimanında yaşanan kaos görüntülerin ortaya çıkmasının ardından ve yolcuların gelişi sırasında pasaportların kontrolünden önce son günlerde görülen aşırı kalabalık sorunu ele alınacak.

İşte o görüntüler

Bu arada, Dr. Petros Karagiannis, koronavirüs vakalarındaki artışı endişe verici olarak nitelendirerek, virüsün yayılmasını önlemek için katı önlemlerin alınması gerektiğine dikkat çekti.

Yeniden kapanma olasılığını değerlendiren Karagiannis, bunun alınacak en son önlem olduğunu ve toplumların koronavirüs ve alınan tedbirlerle  yaşamayı öğrenmeleri gerektiğini vurguladı.

Karagiannis, mevcut vaka zincirlerinin esas olarak ya havalimanlarından, marinalardan ya da ABD’den gelen kadın gibi karantina ihlallerinden kaynaklanan ithal vakalardan kaynaklandığını söyledi.

Bununla ilgili olarak, Karagiannis, virüsün ilk teşhis testinden tespit edilemeyeceği ihtimali olduğuna değinerek, herkesin kapalı alanlarda maske takması gerektiğini vurguladı ve bunun virüsün yayılmasının önündeki en etkili engel olduğunu söyledi..

Voice Of The Island

 


Benzer Haberler

Karşıyaka’da yarın elektrik kesintisi olacak

TAK

“Ya çağrımıza kulak verin ya da istifa ederek toplumun önünü açın”

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs’ta çalışmak için başvuru yapan Kıbrıslı Türklerin sayısı 300’ü aştı

Voice Kıbrıs Haber

“Ekim ayında secim daha riskli”

Voice Kıbrıs Haber

Samoylova’nın Ukrayna’ya girişi yasaklandı !

Kötü hava koşulları güneyde de etkili oldu (VİDEOLU)