DÜNYAKültür Sanat

La Casa De Papel 3. sezon tanıtım videosu, heyecanlandırıyor!

3. sezon hazırlıkları süren ve tanıtım videosu yayınlanan Netflix dizisi La Casa De Papel’de yeni oyuncular ile birlikte ‘Berlin’ sürprizi yer alıyor. İkinci sezonda ölen Berlin, 3. sezon tanıtım videosunda yer alıyor.

Netflix’in favori İspanyol dizis La Casa De Papel’in 3. sezon hazırlıkları başlıyor.

Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterler Úrsula Corberó (Tokyo), Álvaro Morte (Profesör), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo) Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (Coronel Prieto) & Mario de la Rosa (Suarez) ve dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmen Jesús Colmenar, yeni sezonda ekranlara dönüyor.

Yeni sezonda Berlin hayranlarını bir de sürpriz bekliyor: İkinci sezonda ölen Berlin (Pedro Alonso) 3. sezon tanıtım videosunda yer alıyor. Bu da yeni sezonun Berlin’in gerçek hikayesiyle ilgili sürprizlere gebe olduğunu gösteriyor.

La Casa De Papel, birinci ve ikinci sezonuyla, 2018’de en çok izlenen yabancı dildeki Netflix içeriği oldu. Netflix yakın zamanda, Vancouver Media’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yaratıcısı Álex Pina ile anlaştıklarını duyurmuştu.

Dizinin yeni yayınlanan tanıtım videosunda önceki sezonlardan tanıdığımız karakterlerin buluşması yer alıyor. Videoda ayrıca ekibe yeni katılan isimler olduğu görülüyor.

(NTV)

Najwa Nimri
Hovik Keuchkerian
Rodrigo de la Serna

 

 


Benzer Haberler

Vakalarda Lefkoşa ilk sırada

Voice Kıbrıs Haber

Karla ilgili 15 ilginç gerçek

Voice Kıbrıs Haber

Susam Sokağı’na otizmli kukla Julia geliyor

Avustralya’da uçak AVM’nin üzerine düştü: 5 ölü

Voice Kıbrıs Haber

Coronavirüs salgınında son 24 saat

2 AP üyesinin dokunulmazlığı kaldırılacak