Spor

Kuzey Kıbrıs’taki Fenerbahçe’liler tek yumruk!

Kuzey Kıbrıs’ta bulunan  Fenerbahçe’liler Derneği yönetim kurulu almış olduğu karar doğrultusunda bölgesel ziyaretlere başlattı.

Dernekten yapılan açıklamada, bu kararı alırken amacın  ülke geneline yayılıp, tüm Fenerbahçe taraftarını bir çatı altına toplayıp tek yumruk olmayı hedefledikleri ifade edildi.

Ülke genelinde başlatılan ziyaretlerin ilkini Mağusa bölgesine gerçekleştiren dernek, oradaki taraftarları ve üyeleri ile bütünleşme fırsatı buldu.

Dernek başkanı Erçin Çoban gecede yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“ Kıvılcımı Mağusa’da yaktık ve öyle bir kıvılcım ateşledik ki, bölgesel ziyaretleri bitirdiğimizde tüm Kuzey Kıbrıs Fenerbahçe’yi ve Fenerbahçeliler Derneğini  konuşuyor olacak.

Büyük taraftarlarımızın, büyük gücü ile öyle projelerle geliyoruz ki Kuzey Kıbrıs’ın en büyük sivil toplum örgütü olduğumuzu, yapacağımız bu projelerle ispatlayacağız.  Zamanında bizlere sırf Fenerbahçe adından dolayı randevu vermeyenler, yaptıklarımız karşısında ne kaybettiklerini görecekler ve biz de yapacaklarımızla onlara en güzel cevabı vereceğimizi sanıyorum.

Tüm Kuzey Kıbrıs buradaki Fenerbahçe’nin ve taraftarlarının gücünü görecek ve bir daha bu gücü gözardı edemeyecekler” dedi.

Ayrıca dernek Başkanı Çoban, Haziran ayına kadar derneğin yapacağı proje ve sosyal sorumluluk projelerini taraftarlarına aktardı. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Mağusa bölge sorumluları, Cemal Oğur ve Mehmet Avcı’ya, gecede ev sahipliği yapan Aspava Restaurant’a ( Mesut Akkent, Murat Akkent, Mehmet Akkent kardeşlere) ve son olarak gecede  fotoğrafları çeken Metin Ziya Güngör’e dernek adına teşekkür etti.


Benzer Haberler

Şampiyon Melekler U18 Kızlar Ligi’nde klasman müsabakaları tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Offroad Rally-Sprint şampiyonası bugün “Kale Boya Offroad Rally-Sprint” yarışı ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Galatasaray Odeabank’ın konuğu Darüşşafaka

Şampiyon Serpil-Remzi ikilisi

Yenierenköy’de zıpkın ve oltalar yarıştı

Voice Kıbrıs Haber

Sevim Akbaş İstanbul’da ülkemizi temsil edecek

Voice Kıbrıs Haber