FeaturedKIBRIS

Kredi kartını çalıp harcama yapan şahıs tutuklandı!




Bir şahsa ait kredi kartını çalıp karttan harcama yapan 47 yaşındaki erkek şahıs tutuklandı.

Polisten yapılan göre, 25 Ağustos-28 Ekim tarihleri arasında Balıkesir’de, 47 yaşındakişahıs,  bir şahsa ait kredi kartını çaldıktan sonra, söz konusu kredi kartından para harcamak suretiyle çaldığı tespit edildi. Söz konu şahıs tutuklandı.

-Haspolat’ta bir işletmenin bahçesinden elektrik kablosu çalan iki kişi tutuklandı

Öte yandan Haspolat’ta bir işletmenin bahçesinden elektrik kablosu çalan iki kişinin tutuklandı.

Polisten yapılan  açıklamaya göre, dün, saat 21.45 sıralarında, Haspolat Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir işletmenin etrafını çevreleyen tel örgülerin kesilip hasara uğratıldıktan sonra işletmenin bahçe içerisinde muhafaza ettiği elektrik kablosu çalındı.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada meselede zanlı olarak görülen 30 ve 54 yaşındaki şahıslar “hırsızlık, kasti hasar ve mülke tecavüzden” tutuklandığı belirtildi. Soruşturma devam ediyor.






Benzer Haberler

Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nun yeni oyunu ‘Raskolnikov” prömiyerini yaptı

Melek Voice

Barış temalı Karma Resim Sergisi kapılarını yarın açıyor

Melek Voice

Güney Kıbrıs’ta seçim ve yaşam koşulları anketi

TAK

CTP Genel Başkanı Sıla Usar İncirli, “Sol ve Kıbrıs Sorunu” konferansına katıldı

Melek Voice

Çin’de “robot polis” dönemi başladı: Dur ihlâli yapanı tespit edip, kaydediyor

NTV

İncirli “CTP halkla beraber iktidar yürüyüşünü başlattı… Hedefimiz 2026’nın ilk çeyreği”

TAK