FeaturedKIBRIS

“Konunun şeffaf bir şekilde açıklanmasının takipçisi olacağız”

Halkın Partisi (HP) Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu Meclis konuşmasında, Vakıflar İdaresi’nin  Gazimağusa’da Laguna bölgesindeki binalarının yıkılması veya tahliye edilmesi gibi konuların sebebini sordu ve konunun şeffaf bir şekilde açıklanmasının takipçisi olacaklarını kaydetti.

Yeni hükümetin ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunan Manavoğlu, yeni hükümetin aslında eski hükümet olduğunu ifade etti. Manavoğlu, eski hükümete destek vermeyen milletvekilleri için neyin değiştiğini sordu ve eleştirilerde bulundu.

Hükümet programını “program” olarak görmediğini ifade eden Manavoğlu, iki aylık süreç için hükümetin birşeyler yazdığını kaydetti.  Manavoğlu, hükümet programına ilişkin yorumlarda bulunarak, hükümet programı üzerine çok da konuşmaya gerek olmadığını söyledi.

Başbakan Faiz Sucuoğlu’na eleştiride bulunan Manavoğlu, hükümete de, Başbakan’a da güven duymadığını kaydetti. Manavoğlu, hükümetten vatandaşların sorunlarına hızlı çözümler bulacak girişimler beklediğini belirterek, ciddi şekilde sorunlara eğilmek gerektiğini ifade etti.

Manavoğlu, konuşmasında, mevsimlik işçi kadrosundan sağlık alanına alınan kişilerin durumunu sordu.

Voice Kıbrıs Haber/TAK


Benzer Haberler

Sterlin ve Euro’da son rakamlar (17 Ağustos 2021 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Borsa haftaya rekorla başladı

AA

KTTTB ve Kar-İş arasında protokol imzalandı

Kıbrıs’a tekneyle gelenlerden bir çocuk hayatını kaybetti

Mağusa’da kavga… 1 tutuklu!

Bazı bölgelerde 5 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

TAK