FeaturedKIBRISSpor

KKTF 2021 Nicosia Motors Tenis Ligi Yarı Final Play-Off ilk maçları gerçekleştirildi

KKTF 2021 NICOSIA MOTORS TENİS LİGİ Yarı Final Play-Off ilk maçlarında Lefkoşa Şehir Kulübü evinde Girne Amerikan Üniversitesini konuk ederken, Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü ise Doğu Akdeniz Üniversitesini konuk etti.

Lefkoşa Şehir Kulübü – Girne Amerikan Üniversitesi maçında son yılın şampiyonu ve bir önceki yılın finalisti olarak GAÜ favori olan taraftı. Fakat GAÜ’nün kadrosunda eksikleri olduğu gözlemlendi, en büyük silahlarından biri olan Oksana Piddubna kadroda yer almadı ve bunun sıkıntısını da takım olarak yaşadılar. Çok çekişmeli geçen maçta Girne Amerikan Üniversitesi Lefkoşa Şehir Kulübüne 4-3 mağlup oldu. Lefkoşa Şehir Kulübü stratejik bir kadro çıkararak son karşılaşmaya karışık çiftler maçına kalarak galibiyeti almayı başardı.

NICOSIA MOTORS TENİS Liginin diğer Yarı Final Play-Off karşılaşmasında GMBTK ile DAÜ karşılaştı. Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü pandemiden şartlarından dolayı ligin grup maçlarında Slovak oyuncularından yoksun oynadı fakat Yarı Final Play-Off maçlarında iki Slovak oyuncusu Peter Baca ve Sona Prıscakova kadroda yer aldı. Kadroda yer almalarına rağmen DAÜ den Şevki Öksüzoğulları Peter Baca karşısında rahat bir galibiyet aldı. Öte yandan DAÜ de yeniden kortlara dönen Tuğçe Tuğcu, Sona Prıscakova karşısında rahat kazandı.

DAÜ tekler maçlarında 3-1 öne geçti fakat bu avantajı koruyamadı. Çok çekişmeli geçen çift erkekler ve çift kadınlar maçlarında GMBTK iki karşılaşmayı da almayı başardı ve durumu 3-3 e getirdi. Tıpkı LŞK – GAÜ maçı gibi GMBTK – DAÜ maçı da son maç olan karışık çiftler maçına kaldı. Başlaması gece saat 23:20 yi bulan ve iki saat süren Karışık Çiftler maçında ilk seti 7/6 tie break ile alan GMBTK 1-0 öne geçmeyi başardı. İkinci sette yine 7/6 tie break sonucu bu kez DAÜ seti kazanarak maçı süper tie break taşıdı. Süper tie break de her sayının çok çekişmeli oynandığı ve uzun süren maçın sonucunda 10-7 lik skorla GMBTK kazanmayı başardı ve deplasman maçına avantajlı şekilde gitme hakkını kazandı.

9 saat süren GMBTK – DAÜ karşılaşması takdire şayan tenis oynanması ile birlikte tenis adına her şeyin dört dört lük olması maçın önemini ve güzelliğini arttırdı.

KKTF 2021 NICOSIA MOTORS TENİS LİGİ YARI FİNAL PLAY-OFF İLK MAÇ SONUÇLARI:

LEFKOŞA ŞEHİR KULÜBÜ 4 – 3 GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ

1     TEK ERKEKLER      1

1     ÇİFT ERKEKLER     0

1     TEK KADINLAR       1

0     ÇİFT KADINLAR      1

1     KARIŞIK ÇİFTLER   0

 

GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ TENİS KULÜBÜ 4- 3 DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

0     TEK ERKEKLER      2

1     ÇİFT ERKEKLER     0

1     TEK KADINLAR       1

1     ÇİFT KADINLAR      0

1     KARIŞIK ÇİFTLER   0

 


Benzer Haberler

Komite gündeminde bulunan 28 dilekçeyi görüştü

EDEK milletvekili sayısının yükseltilmesini istiyor

Voice Kıbrıs Haber

Takıntı hastalığı nasıl gelişiyor?

Voice Kıbrıs Haber

Güneyde biyobanka kurulacak

Voice Kıbrıs Haber

Girne Kültür Sanat Günleri, Hadise konseriyle devam edecek

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar (16 Temmuz 2020 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber