FeaturedSpor

KKTC Fenerbahçeliler Derneği 8. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nin dün yapılan 8. Olağan Genel Kurulu’nda Toykan Özdamar başkanlığa getirildi ve yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Dernek lokalinde yer alan toplantı Divan Kurulunun belirlenmesi ile başladı; ardından Dernek kurucu üyesi  Ayten Berkalp, Fenerbahçe Spor Kulübü Dernekler İletişim Yöneticisi Asil Ramazan Erkan ve KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar birer konuşma yaptı.

Dernek Başkanı Toykan Özdamar konuşmasında dernek ve Fenerbahçe Kulübü arasında işbirliği yaparak üyelere ve Fenerbahçe Spor Kulübü’ne hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Dernekler İletişim Yöneticisi Asil Ramazan ise, dernekler ile kulüp arasındaki olumlu bağın devam edeceğini belirtti.

Dernek Kurucu üyesi Ayten Berkalp da toplantıda yer almaktan duyduğu gururu dile getirerek başkan ve yönetime teşekkürlerini iletti.

Genel kurulda ayrıca faaliyet ve mali rapor onaylandı. Yönetim kurulu, disiplin , denetleme ve sosyal faaliyet kurulları seçimi yapıldı.


Benzer Haberler

LTB uyardı: Lefkoşa’ya su verilemeyecek!

Voice Kıbrıs Haber

Kursta başarılı olanlar 5 Mart’taki turnuvada staj yapacak

Voice Kıbrıs Haber

İMO, okul ve hastane binalarıyla ilgili çalışmasını tamamladı

Dengesini kaybedip 6,90 metreden düştü

Voice Kıbrıs Haber

Koral Aşam kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

‘5G antenleri henüz yerleştirilmedi’

Voice Kıbrıs Haber