Spor

KKTC Atıcılık Federasyonu müsabakaları devam ediyor

KKTC Atıcılık Federasyonun 2021 yılı faaliyet programında yer alan müsabakalar başarılı bir şekilde devam ediyor.

Skeet ve Trap Lefkoşa Kupası müsabakaları Federasyonun Gönyeli Kenti baraj bölgesinde bulunan Atatürk Atıcılık Kompleksinde, Skeet 12-13 Haziran ve Trap 19-20 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilece.

Komplekste Özer Boyacı Plak Atışları Poligonu kullanılacak.

Müsabakaya gösterilen yoğun atıcı sporcu katılımı arasında genç sporcuların sayısında görülen artış ülkemiz atıcılık sporunun geleceği açısından mutluluk yaratmaya devam etmekte ve uzunca bir zamandan sonra Gençler arasında olimpik kurallar çerçevesinde müsabakada sporcu derecelerini belirlemek üzere Olimpik Final atışları yapılacak.

Genç atıcılarımızın performanslarının yeterli düzeyde olmasından dolayı Gençlerimizin yurtdışı uluslararası şampiyona katılımı Atıcılık Federasyonunun gündeminde öncelikli olarak yer alıyor.

Müsabaka, ISSF’nin (Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu) Olimpik Trap-Skeet Atıcılık Disiplinleri teknik kuralları çerçevesinde organize edildi.

05-06 Haziran Tarihlerinde başlayan Olimpik-Paralimpik Havalı Silahlar 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası müsabakaları 12-13 Haziran Tarihlerinde tamamlanıyor. Olimpik ve Paralimpik Havalı Silahlar Tabanca ve Tüfek branşları, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Arena Spor Salonu içerisinde yer alan Kapalı Salon Atış Alanında organize edilmiştir. Müsabaka, ISSF’nin (Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu) Olimpik Havalı Silahlar teknik kuralları ve Uluslararası Paralimpik müsabaka düzeni çerçevesinde organize edildi.

Voice Kıbrıs Haber


Benzer Haberler

Fenerbahçe Kıbrıs’tan West Ham United’a

Voice Kıbrıs Haber

Gerginliğin galibi yok!

Desly Mağusa Spor Akademisi ikinci finalist oldu

Voice Kıbrıs Haber

Samioğlu Göcek’te şampiyon

Voice Kıbrıs Haber

Basel Ralli Şampiyonası Lefkoşa’da devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber

Hentbolda sezonun ilk plaj turnuvası

Voice Kıbrıs Haber