FeaturedKıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (21 Ocak Pazar)

Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili Voice Of The Island okuyucularımız… Öncelikle sizlere multu ve musmutlu Pazarlar diliyorum…

Hareketli bir Cumartesi günün ardından bugün yine birlikteyiz. Kış aylarında en özel günlerimizi hafta sonuna ertelerken, ne kadar da erken geçtiğinin farkındasınızdır. O kadar erken geçiyor ki bu yüzden eminim bir çoğunuz Pazartesi gününü sevmiyorsunuzdur. İşte yine de günlerimiz böyle çabucak geçiyor. Ve bu çabucak geçen günlerin bir tanesi de Pazar… Sizlere kocaman sevgi, mutluluk ve bol huzurlu sağlıklı günler diliyor, bugünkü magazin haberlerimizle sizleri baş başa bırakıyorum.. Haftaya buluşana dek hoşçakalın.


 

DEMET AKALIN DAN HANDE YENER’E SERT ÇIKIŞ…..

Demet Akalın ile Hande Yener in arasında yaşanan gerilim büyüdü.

Demet Akalın ile Hande Yener İzmir Gelinlik Fuarında karşılıklı mekanlarda sahne aldı. Öncesinde magazin muhabirlerinin karşısına çıkan Demet Akalın, kendisine Hande Yener sorulunca, “bu konu hakkında konuşmak istemiyorum” diyerek soruları geri çevirdi.

Hande Yener ise röportaj verirken, “Duymayan Kalmasın”ın muhabiri Selçuk İnci’yi alandan yaka paça attırmasıyla gündeme geldi. Röportajın sabote edilmek istendiğini söyleyen Yener, muhabirin Demet Akalın tarafından görevlendirildiğini savundu. Çünkü Demet Akalın, Selçuk İnci ile ayni uçakta İzmir’e gelmişti.


Uzun yıllar Kıbrıs’ta sahne alan Oğuzhan Barun, Girne’de Cratos Hotel’de her hafta sonu programlarına devam ediyor. Yoğun ilgi gören programını izlemeye giden hayranları eğlencenin doruğuna çıkıyor.

Lefkoşalı hayranları Meliz ve Serdar Zorba’da, geçtiğimiz günlerde Oğuzhan’ın programına giderek hem eğlendiler hemde yorgunluk attılar.


Netlix Türkiye’de çekeceği ilk dizi için ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile anlaşma yapmıştı. Çıkan sorunlar nedeniyle çekimleri başlayamayan dizinin senaryo ekibi değişmiş, kriz böylece çözülmüştü. Can Evrenol’un çekeceği dizi de Çağatay Ulusoy’a, Melisa Aslı Pamuk’un eşlik edeceği iddia edildi.


 

Lefkoşa’nın sevilen simalarından Aynur Törer, geçtiğimiz günlerde yakın dostları ile Lefkoşa’da Karafaki Bahçe’de buluşarak gönüllerince eğlenme fırsatı buldular…


Merve Boluğur, sosyal medya hesabından telefonu hakkında yorum yapan bir takipçisine esprili bir dille cevap verdi. Merve Boluğur, sosyal medya hesabından Selma Çilek Çiftçi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.
Güzel oyuncu, Instagram’dan yaptığı paylaşımının altına “GİGİ HADID ve Ben” notunu düştü. Paylaşım, binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

 

Mağusa’nın sevilen gençlerinden Daren Erduran, hayvan sevgisini hayatına yön verecek olan Veterinerlik üzerine okumaya devam ediyor.

Boş zamanlarında spor yaparak değerlendirirken, sevdiklerine de zaman ayırmayı ihmal etmiyor.

 

Bir AVM’de görüntülenen ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, Beyazıt Öztürk ile aralarında bir problem olup olmadığını soran muhabirlere, “Benim Beyazıt ile bir sorunum asla olamaz” dedi.

 Özyağcılar, muhabirlerin “Filminiz çok iyi bir başarı yakaladı? Diğer vizyondaki filmleri izlediniz mi?” sorusuna ise “Cem Yılmaz, Şahan ve Gupse’nin filmlerini çok merak ediyorum. Tiyatro oyunum ve provalarım olduğu için izleyemedim” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Gönyeli’de hizmet vermeye başlayan İlkerin Yeri Meyhanesi yoğun ilgi görmeye başladı.
İlker ve Gülümser Candanal’ın imzasını taşıyan İlkerin Yerinde, Lefkoşa’nın sevilen simalarından, ayni zamanda futbolcularından Ulaş Candanal’ın anne ve babası.

Ulaş boş zamanlarında ailesinin hayat verdikleri iş yerine giderek onları yalnız bırakmayarak yardım ediyor…


Benzer Haberler

Bazı bölgelerde 6 saatlik kesinti yapılacak

Voice Kıbrıs Haber

Park Cezalarında İndirim

Neofitu Kıbrıs sorununda yeni bir fırsat penceresinden söz etti

Hristodulidis Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi’nde konuştu

Voice Kıbrıs Haber

Güneyde toplam vaka sayısı 72 bin 234’e ulaştı

Voice Kıbrıs Haber

Çalışma Dairesi’ne sahte belge veren iki kişi tutuklandı