KIBRIS

Kıbrıs Ev İnterneti | Kıbrısta Eve İnternet Bağlatma

Kıbrıs internet kıbnet

Kıbrıs’ta internet ciddi bir gerekliliktir. Özellikle ev interneti olmazsa olmazlarınız arasında olacaktır. Çünkü mobil operatörlerin internet paketleri hem ciddi anlamda pahalı ve gerçekten çok  büyük bir kota problemleri var. Mesala aylık size 4 veya 8 GB internet paketini 200 TL gibi bir fiyata verebiliyorlar. Yaşayacağınız hız problemleride bunun cabası olarak yanınıza kar kalacaktır. Bu yüzden Kıbrıs’ta evinize odanıza iş yerinize bir internet aboneliği başlatmanızı tavsiye ediyoruz.

İnternet aboneliği başlatmak için ilk olarak bir firma belirlemelisiniz. Adada internet hizmeti veren bir çok firma mevcuttur. 3 aşağı 5 yukarı fiyatlar hemen hemen aynı olsada bazı firmaların fiyatları gerçekten ciddi anlamda diğer firmalara nazaran daha uygun olduğunu farkedeceksiniz.

Durun hemen atlamayın derim.

Ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememişler. İnternet abonesi olacağınız firmayı iyi seçmelisiniz. Kıbrıs’ta internet sinyaller üzerinden dağıtıldığı için problem yaşama olasılığınızın çok yüksek olduğunu söylemek zorundayım. Bu yüzden aboneliğini tercih edeceğiniz firmanın internet ağını paylaştıkları cihazlardan tutun, verici noktalarına, müşteri temsilcisinden, teknik personel sayısına kadar önemli olduğunu bilmelisiniz.

Kıbnet olarak sizlere adada en iyi servis ağına sahip internet firmalarına abonelik imkanı sağlıyoruz. Kıbnet üzerinden yeni bir abonelik başlatabilir, internet sürenizi online olarak uzatabilirsiniz. Artık abonelik ve internet uzatma işlemleriniz için bayilere koşturmanıza gerek yok. Kıbnet online abonelik ve internet süre uzatma hizmeti aktiftir. Kredi veya banka kartınız ile 7/24 güvenli şekilde ödeme yapabilir aboneliğinizi başlatabilir veya sürenizi uzatabilirsiniz.

Kıbnet web sitesini ziyaret edin.

https://www.kibnet.com.tr/


Benzer Haberler

Mağusa’da müstahdem tarafından hırsızlık

Voice Kıbrıs Haber

Mağusa ve Güzelyurt’ta elektrik kesintisi

Voice Kıbrıs Haber

Sadıkoğlu, denizin içine inşaat yapılması konusundaki haberleri yanıtladı

Voice Kıbrıs Haber

Ertuğruloğlu, İngiltere’nin eski Dışişleri Bakanı Straw’la görüştü

Limasol karakolunda şüpheli şahıs sorgulanıyor

Voice Kıbrıs Haber

50 yaşında hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber