FeaturedKIBRIS

Kemal Saraçoğlu Vakfı’ndan “Süper Babalar” için umut kartı 


Kemal Saraçoğlu Vakfı, özel günlerde kişilerin sevdiklerine armağan edebileceği ve bağışta bulunabileceği “Umut Kartı” satışına devam ediyor.

Bu sene 20 Haziran 2021 Pazar gününe düşen babalar gününde, babanız adına bağışta bulunarak, kanser sürecindeki çocuklara ve ailelerine umutlar armağan edebilirsiniz.

Kemal Saraçoğlu Vakfı, sizler için güzel mesajlarla hazırladığı A5 boyutundaki “Umut Kartını” bu sene de hem baskı haliyle hem de elektronik kart olarak satışa sundu. Kartlar asgari 25TL’lik bağış karşılığında temin ediliyor.

Ayrıca vakıf yetkilileri, babalar günü kartının Kemal Saraçoğlu Vakfı’ndan, online alışveriş sitesi “nesdersan.com” adresinden (www.nesdersan.com/Urun/K__S__Vakfi_Bagis_Urunu_Babalar_Gunu_Karti) ve e-kartı ise www.kemalsaracoglu.org vakıf kurumsal web sitesinden satışa sundu.

Babalar Günü Umut Kartı ile ilgili daha fazla bilgi için +90 (542) 850 8700 ve +90 (542) 880 8700 numaralı telefonlardan ve vakfın sosyal medya hesaplarından vakıf yetkililerine ulaşabilir veya Atatürk Caddesi, No: 20 Lefkoşa Mahkemeler Karşısı’nda bulunan vakıf binasından ürünlere erişim sağlayabilirsiniz.

Voice Kıbrıs Haber






Benzer Haberler

“Meselelere çok doğru çözümler üretme fırsatımız olacak”

Voice Kıbrıs Haber

Larnaka’da cinayet: Para tartışması kanlı bitti

TAK

Telekomünikasyon Dairesi’nden uyarı!

Voice Kıbrıs Haber

Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor

TAK

Türkiye ve Güney Kıbrıs arasında Navtex gerilimi!

Voice Kıbrıs Haber

Ciklos’ta seyir halindeki araç alev aldı

Voice Kıbrıs Haber