FeaturedKültür Sanat

Kemal B. Caymaz “SAFİR” ile 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında

Ülkemizin ilk fantastik gençlik yazarı, SAFİR serisinin yaratıcısı Kemal B. Caymaz, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı-Kültür Dairesi Müdürlüğü himayelerinde Tuyap 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na katılıyor.

Kültür Dairesi Müdürü Kerim Akpolat başkanlığında katılım sağlanacak fuarlarda, Kemal B. Caymaz 9-10 Kasım tarihlerinde 11.30-13.30 saatleri arasında 2601A Numaralı KKTC standında Safir serisinin “Müjdelenen Zaman” isimli birinci kitabının İngilizce ve Türkçe baskılarını imzalayacak.

Fuar’ın teması Goethe’nin “Faust” isimli eserinden esinlenerek “Faust” olarak belirledi. SAFİR serisi de “Kıbrıs dağlarının eteklerinden tüm dünyaya uzanan fantastik roman serisi” başlığı ile Fuarda yer alacak!

KKTC’nin Kültür Dairesi koordinasyonuyla KKTC Yayınları standını açacağı 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda, Türkiye ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı bekleniyor.

Türkiye Yayıncılar Birliği’nin iş birliğiyle düzenlenen ve dokuz gün sürecek fuarda gerçekleştirilecek panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinliklerinde ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşacak.


Benzer Haberler

“Tüm sağlığım bozulmuş durumda, üzülerek ayrılmayı düşünüyorum”

Voice Kıbrıs Haber

“Ya AKSA’dan sağlam yiyeceksiniz, ya da zılgıcı yediniz”

Sosyal paylaşımlara damga vuran bir Kıbrıslı Türk…

Voice Kıbrıs Haber

Purnara Mülteci Kampı’nda gerginlik

Voice Kıbrıs Haber

Anastasiadis’ten müzakerelere oturmak için şartlar…

BKM Mutfak Kıbrıs stand-up geceleri devam ediyor