FeaturedKIBRIS

KEİ “2021 Yılı Sanayi-Tarım-Turizm Hibe Bilgilendirme Toplantıları” başlattı

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi (KEİ) “2021 Yılı Sanayi-Tarım-Turizm Hibe Bilgilendirme Toplantıları” başlattı.

KEİ’den verilen bilgiye göre, Lefkoşa’da bugün saat 14.00’te Kalkınma Bankası Konferans Salonu’nda yer alan toplantıyla başlayan bilgilendirme toplantıları 15 Ekim’e kadar tüm ilçelerde yapılacak.

Toplantılar yarın Girne’de saat 14.00’te GAÜ Milenyum Salon’da yapılacak toplantıyla devam edecek. Gazimağusa’da 14 Ekim Perşembe saat 09.30’da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı, İskele’de aynı gün 14.00’te İskele Belediyesi Kültür Merkezi’nde yer alacak toplantılar, Lefke’de 15 Ekim Cuma saat 10.30’da Lefke Belediyesi Toplantı Salonu ve aynı gün Güzelyurt’ta saat 14.00’te Güzelyurt Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak toplantıyla tamamlanacak.

Eğitim toplantıları ise 19-20 Ekim tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında Kalkınma Bankası Konferans Salonu’nda yapılacak.

Toplantılar, Başbakanlık, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı, Turizm ve Çevre Bakanlığı, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı işbirliğinde düzenlenecek.

Toplantılarda, Adapass ve güncel test sonucu aranacak. Tüm başvuru dokümanlarına https://yaga.gov.ct.tr/ adresinden ulaşılabilecek.

Voice Kıbrıs Haber/TAK


Benzer Haberler

Sosyal Sigortalar gecikmiş prim borçları ödemeleri uzatıldı

Sterlin ve Euro’da son rakamlar (31 Ekim 2019 döviz kurları)

“Göreve her daim hazırız”

Voice Kıbrıs Haber

Meclisi Genel Kurulu, olağanüstü toplanıyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeni Kıbrıs Cumhuriyeti Meclis binasının inşasına engel

Voice Kıbrıs Haber

Charles de Gaulle uçak gemisi Limasol limanına demirledi

Voice Kıbrıs Haber