FeaturedKIBRIS

Kamu-sen 42. yaşında dayanışma yemeği düzenledi

Kamu Çalışanları Sendikası (Kamu-Sen) 42. kuruluş yıldönümü kapsamında dün Girne Dome Otel’de dayanışma yemeği düzenledi.

Kamu Çalışanları Sendikası (Kamu-Sen) 42. kuruluş yıldönümü kapsamında dün Girne Dome Otel’de dayanışma yemeği düzenledi.

Sendikadan yapılan açıklamaya göre, yemeğe, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, UBP Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre, KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan, Hak-iş’e bağlı Öz-İplik İş Sendikası Başkanı Murat İnanç ve sendika üyeleri katıldı.

ATAN “DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜĞÜ İLKE EDİNDİK”

Etkinlikte konuşan Kamu-Sen Başkanı Metin Atan, sendika olarak her zaman doğruluk ve dürüstlüğü kendilerine ilke edinip sendikal hareketi bu çizgide yürüttükleri belirterek, bununla gurur duyduklarını ifade etti.

“Biz, Kamu-Sen olarak 42 yıllık bir geçmişe sahibiz. Geçmiş yıllarımızda da her zaman için doğruluk, dürüstlük ilkesini edinmiş bir sendika olduk. Bizler yaşanan olayları da dikkate alarak çalışmalarımızı üyelerimizin hakkını korumak ve geliştirmek yönünde geliştirdik ve kendimize bir misyon edindik. Bu doğrultuda üyelerimizin haklarını korumak ve geliştirmek için yasalarımızı yaptık, doğruluk ve dürüstlük ilkesi ile çalışanlarımızın her zaman yanında olduk” diyen Atan, geceye katılan, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu
Hak-iş’e bağlı Öz-iplik İş Sendikası Başkanı Murat İnanç, UBP Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre ve konuklara teşekkür etti.

Atan,  Anneler Günü nedeniyle tüm annelerin Anneler Günü’nü de kutladı.

Kaynak:TAK


Benzer Haberler

Kızılay kanıyla HIV bulaşan Y.O, şimdi 21 yaşında

1 kişi yoğun bakıma alındı

Voice Kıbrıs Haber

Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nün 155 Polis İmdat Hattı ile diğer telefon hatları arızalı!

Voice Kıbrıs Haber

Güzelyurt hastanesi ihalesiyle ilgili araştırma komitesi oybirliğiyle onaylandı

Voice Kıbrıs Haber

Askı listeleri 1-7 Kasım tarihleri arasında askıda kalacak

Voice Kıbrıs Haber

Crans Montana öncesi bir araya geldiler