KIBRIS

Kaburgası kırılan öğretmenin kimliği belirlendi

Başbakanlık önünde yaşanan arbede sırasında kaburgası kırılan öğretmenin ismi belirlendi.

Yapılan açıklamaya göre, KTÖS Yönetim Kurulu üyesi Kemal Güçveren’in arbede sırasında kaburgasının kırıldığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Yaklaşık 1 saat önce gözaltına alınan 3 eylemci az önce serbest bırakıldı. Eylemciler hakkında dava okunmayacağı bildirilirken, yaralanan 7 polis hakkında polisin şikâyetçi olacağı öğrenilirken kimden şikayetçi olacağı ise bilinmiyor.

Başmüfettiş Rüstem Tunçtaşlı eylemcilere yaptığı açıklamada şu anda 3 polisin başından yaralanarak hastaneye götürüldüğünü ve tedavilerinin devam ettiğini bildirdi.

Ayrıca, yapılan açıklamada, gözaltında olan 3 kişinin ifadelerinin alınmalarının ardından sağlık kontrolü için hastaneye götürüleceği de bildirildi

Öte yandan Polis Basın Subaylığı’ndan KIBRIS’a yapılan açıklamada toplam 7 polisin yaralı olduğu, 3 tanesinin müşahede altında olduğu ve diğer 4’ünün ayakta tedavi edildiği bildirildi.

Eylemde yaşanan arbede sırasında bir öğretmenin kaburgasının kırıldığı ifade edilirken, gözaltına alınanların isimleri de açıklandı.

Gözaltına alınan eylemcilerin isimler, şöyle: Davita Günbay, Faika Deniz Paşa, Havva Güleş

Eylemciler, Başbakanlık içinde bulunan Polis güvenlik noktasında bekletilirken, birazdan serbest bırakılması bekleniyor.

Kaynak: KIBRIS GAZETESİ


Benzer Haberler

‘Yeni sonuçlar çıkınca kamuoyu ile paylaşacağız’

‘Şüpheli görünen 3 kişiye ileri tetkik yapıldı’

Elde edilen gelirle mülteci babalara Babalar Günü hediyesi alınacak

Voice Kıbrıs Haber

‘Öyle bir şey olsa kimse susmaz’

Voice Kıbrıs Haber

Nöbetçi eczaneler (16 Mayıs 2019)

Voice Kıbrıs Haber

“Kaliteyle ilgili 4 sıfır kavramı dikkate alınmalı”

Voice Kıbrıs Haber