FeaturedKIBRIS

İsveç’te Kıbrıs’a büyük ilgi!

GoldMark Estates 2019 yılına iki büyük fuara katılarak başladı, Stockholm ve Göteborg Emlak  Fuarlarinda ülkemizi temsil eden Golldmark Estates’in direktörleri Osman Oran ve Erman Esentuna Fuar ile ilgili umutlu konuştu.

Kıbrıs’ı pek çok ülkede temsil eden ve ülkemizin tanıtılmasına katkı sağlayan GoldMark Estates Direktörleri Osman Oran ve Erman Esentuna İsveç’te düzenlenen emlak fuarlarında en çok ilgili gören bölgenin Alsancak olduğunu söyledi.

Esentuna “Her gittiğimiz emlak fuarında olduğu gibi İsveç’te katıldığımız Stockholm ve Göteborg Emlak Fuarları’nda standımız büyük ilgi gördü.

Müşterilerimiz en çok Alsancak bölgesine ilgi gösterdi. Çıkarma Plajina yürüme mesafesindeki konutlar özellikle büyük ilgi gördü. Çok yakında fuar dolayısıyla irtibat kurduğumuz ilk İsveçli misafirlerimizi adamızda ağırlayacağız.” dedi.

Alsancak bölgesine gösterilen ilgi büyük.

Dünyanın pek çok ülkesinde düzenlenen fuarlara katıldıklarını belirten GoldMark Estates direktörleri “Bugüne kadar pek çok fuara katılan deneyimli bir ekibiz, 2019 yılına İsveç’te düzenlenen iki büyük emlak fuarına katılarak başlangıç yaptık, ülkemize ve özellikle Alsancak bölgesine gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu senenin en çok emlak yatırımının Alsancak bölgesine yapılacağını düşünüyoruz.” dedi.

Yurtdışı pazarına yatırımlarız sürecek.

GoldMark Estates Direktörü Osman Oran “İskandinav ülkelerinde gittikleri her fuarda büyük bir ilgi gördüklerini, İskandinav ülkelerde ortak hayalin Akdeniz sabahına uyanmak olduğunu söyledi. GoldMark Estates direktörleri ayrıca önümüzdeki aylarda yurtdışında yapılacak 4 fuara daha katılacaklarını sözlerine ekledi.

 


Benzer Haberler

“Tarlalarda, bahçelerde bulunan ilaçların bazıları tarihi geçmiş ilaçlar olduğu ortaya çıktı”

TAK

Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu?

Voice Kıbrıs Haber

Kermiya’da iki çember arası trafiğe kapalı olacak

Voice Kıbrıs Haber

Kamyon araçların trafiğe çıkış saatleri kontrol edildi

Voice Kıbrıs Haber

Pilli, bugün yapılan test sayısını açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

Metehan’da Rum polisinin tek şerit uygulamasına eleştiri!