FeaturedKIBRIS

“İstifa etmesi gereken Arıklı, pişkince bu skandalı ‘hata sonucu’ diyerek normalleştirmeye çalışıyor”




Bağımsız Milletvekili adayı Abdullah Korkmazhan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın, Yeni Ercan Havaalanı binası inşa edilirken polis ve gümrük için yer ayrılmasının unutulduğunu açıklamasının istifa nedeni olduğunu savunarak, “Toplumdan özür dileyerek istifa etmesi gereken Arıklı, pişkince bu skandalı ‘hata sonucu’ diyerek normalleştirmeye çalışıyor” dedi.

Yazılı açıklama yapan Korkmazhan, Arıklı’nın Interpol tarafından aranan ve adı Kıb-Tek’te yolsuzluğa karışan bir isim olduğunu iddia etti.

Ercan Havalimanı ve yer hizmetlerinin “yeşil sermayeye peşkeş çekildiğini” öne süren Korkmazhan, “Ercan’da yaşanan yolsuzluk iddialarının soruşturulması ve Ercan havaalanının yeniden kamusallaştırılması için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.






Benzer Haberler

Metehan’da ilave şerit ve yaya yolu çalışması başladı

TAK

ABD Hava Kuvvetleri Hava Gösteri Filosu’na ait F-16 düştü

TAK

Okul öncesi eğitim merkezleri ve etütlerde kapsamlı sağlık ve hijyen kontrolü yapıldı

Melek Voice

Küresel piyasalar karışık seyrediyor

AA

Epstein’ın kabus adasından ilk fotoğraflar

Melek Voice

Borsa güne düşüşle başladı

TAK