FeaturedKIBRIS

İskele, Haspolat, Lefkoşa ve Gemikonağı’nda hırsızlık!

Polisten alınan bilgilere göre ,İskele, Haspolat, Lefkoşa ve Gemikonağı’nda yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili 6 kişi tutuklandı.

İskele’de bulunan bir inşaat alanı içerisinde muhafaza edilen jeneratör çalındı. Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen bir kişi tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Haspolat’ta bir kütüphane içerisinde, masa üzerinde bulunan bir şahsa ait kol saati ve çantası içerisinde muhafaza ettiği 700 TL nakit para çalındı. Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen bir kişi tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Lefkoşa’da faaliyet gösteren 4 ayrı market içerisinde satışa sunulan toplam 9 bin 700,08 TL değerindeki muhtelif gıda, temizlik, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri çalındı. Olaylar polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselelerde zanlı olarak görülen üç kişi tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Gemikonağı’nda, faaliyet gösteren bir iş yeri içerisinde satışa sunulan tablet bilgisayarın çalınması ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen bir kişi tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.


Benzer Haberler

THY’den yolcularına uyarı !

Anastasiadis, Miçotakis ile acil irtibata geçti

Voice Kıbrıs Haber

Karşıyaka-Girne bölgesinde toplu taşımacılığa düzenleme!

Meclis’in gündeminde bir yasa var

Voice Kıbrıs Haber

Eczacılar eyleme hazırlanıyor

Voice Kıbrıs Haber

‘Fakirlik AB vatandaşlarını ve yabancıları vurdu’

Voice Kıbrıs Haber