FeaturedKIBRIS

İşitme Taraması için LTB ile İŞAD’tan örnek işbirliği

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği (İŞAD)  şehirdeki yaşlıların, özel gereksinimli  ve ihtiyaçlı bireylerin işitme taramalarının yapılması için iş birliği protokolü imzalandı. Protokole LTB Başkanı Mehmet Harmancı  ve Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği  Başkanı Enver Mamülcü imza koydu.

LTB Engellemeyen Lefkoşa Birimi’nin ulaşım, dolaşım, erişilebilirlik ve sosyal yaşama katılım konularında özel gereksinimli bireylerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunduğunu hatırlatan Başkan Harmancı, bunun yanı sıra LTB Yaşlılar Birimi’nin ise her daim şehirdeki büyüklerimizin sağlık ve huzurunu sağlama için sorumlulukla çalıştığını söyledi. 

Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği  Başkanı Enver Mamülcü ise konuşmasında, LTB ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Mamülcü, protokol kapsamında şehirdeki yaşlıların, özel gereksinimli ve ihtiyaçlı kişiler, belediye personeli ile birlikte evde işitme taramalarının yapılması ve kulak probleminin yaşanması halinde Devlet Hastanesine sevkine yardımcı olunacağını belirterek,  bireylerin KBB muayenesini yapmalarının sağlanacağını da söyledi. 

Voice Kıbrıs Haber


Benzer Haberler

Meclis Çevre Komitesi toplandı

Voice Kıbrıs Haber

Derneklerden Başbakanlık önünde tüzük eylemi

Voice Kıbrıs Haber

Seyir halinde alev alan araç kullanılmaz hale geldi!

Voice Kıbrıs Haber

7 market ve iş yerine para cezası

Voice Kıbrıs Haber

‘Türkiye’den gelen suyla KKTC yeniden doğmuş gibi oldu’

Nöbetçi eczaneler (14 Ekim 2022)