FeaturedKIBRIS

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları’nın uzmanlık belgeleri askıya alındı




Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Birliği ile yaptığı istişareler sonucunda aşağıdaki kararların alındığını duyurdu.

1- İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Birliği’ne üye olmayan uzmanların sertifikaları ve uzmanlık belgeleri ikinci bir duyuruya kadar askıya alınmıştır.

2- Bir hafta içinde Birliğe üye olan ve olmayanların hem üyelik yenilemeleri, hem de rapor hazırlayıp sundukları ve hala faaliyette olan inşaatların yeniden incelenmesi, iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyulup uyulmadığı noktalarının Birliğe ve Bakanlığa duyurulması gerekmektedir. Aksi halde alınan bu karar geçerli olmaya devam edecektir.

3- İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Birliği ile yapılan istişare sonucunda gelecek hafta , kuralları yerine getirmiş olan uzmanlar ve çalışma müfettişleri ile birlikte denetim seferberliği başlatılmasına karar verilmiştir.

 






Benzer Haberler

Yaşlılarda fazla kahve tüketimi kronik ağrıları artırıyor

TAK

Tunceli’deki deprem sonrası Naci Görür’den kritik açıklama!

Melek Voice

Kayıp şahıs aranıyor!

Voice Kıbrıs Haber

Kaymakam Kuyucu “Tahliyeler gerçekleştiriliyor, yarın için tedbirli olun”

BRT

Çavuş “Tarımsal üretim alanlarındaki zararlar en kısa sürede karşılanacak”

TAK

Cumhuriyet Meclisi toplandı

TAK