FeaturedKIBRIS

İki aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı!




İskele-Gazimağusa anayolu üzerinde iki aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Polisin kazaya ilişkin açıklaması şu şekilde;

“03.07.2025 tarihinde, saat 18:00 sıralarında, İskele-Gazimağusa Anayolu üzerinde, Arian AZİZZADEH (E-22) yönetimindeki UU 167 plakalı araç ile Gazimağusa istikametine doğru sol şerit içerisinde dikkatsiz şekilde seyrettiği sırada “Kelin Yeri” restoran önlerine geldiğinde, şeridini muhafaza etmeyerek sağ şeride geçmesi sonucu, o esnada sağ şeritte aynı istikamete doğru seyreden Hasan Hüseyin HAKSEVER (E-41) yönetimindeki HC 307 plakalı aracın sol ön yan kısmına çarpmıştır.
Çarpmanın etkisiyle UU 167 plakalı araç yolun soluna doğru savrularak yoldan dışarıya çıkmış ve sağ yan kısmı üzerinde devrilmiştir. HC 307 plakalı araç ise yolun sağında bulunan orta refüje sağ yanı ile çarpıp refüj üzerindeki trafik levhasına da çarpmıştır. Çarpmanın etkisiyle savrulan trafik levhası ise o esnada karşı istikametten gelmekte olan Alper ERBİLEK (E-66) yönetimindeki PH 991 plakalı aracın ön kısmına çarpmıştır.
Kaza sonucu yaralanan UU 167 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Ozan AKDENİZ (E-23), Aysu KERME (K-22) ve HC 307 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Gözde ŞAHİN (K-39), kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu olmuşlardır. Soruşturma devam etmektedir.”






Benzer Haberler

CTP’nin Yeni Başkanı İncirli “Halk hazırdır, halk CTP’yi bekliyor”

Voice Kıbrıs Haber

Hüseyin Özuslu yarın son yolculuğuna uğurlanacak!

Voice Kıbrıs Haber

CTP’nin yeni Genel Başkanı İncirli “Hayatımın en gururlu gününü yaşıyorum”

TAK

Hasipoğlu “Holguin’in ziyareti son derece kritiktir”

TAK

CTP’nin yeni Genel Başkanı belli oldu!

Voice Kıbrıs Haber

Netanyahu, Cumhurbaşkanı Herzog’dan yolsuzluk davalarından af talebinde bulundu

AA