FeaturedKIBRIS

İki araç yüz yüze çarpıştı, 5 yaralı!

Gazimağusa’da, eski Gazimağusa-Lefkosa anayolu üzerinde bu sabah 05.30 sıralarında meydana gelen ve iki aracın yüz yüze çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre,  Gazimağusa’da, eski Gazimağusa-Lefkosa anayolu üzerinde, 30 yaşındaki sürücü  184 mlgr. alkollü içki tesiri altında yönetimindeki  RE 968 plakalı salon araç ile kuzey istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada, yolun sonunda bulunan tantura kavşağına yaklaştığında direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şerite geçmesi sonucu, o esnada Gazimağusa istikametine doğru seyreden 33 yaşındaki sürücü yönetimindeki RM 367 plakalı aracın ön kısmına çarptı.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüleri ve araçlardaki yolcular kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından, RM 367 plakalı araç sürücüsü 33 yaşındaki şahıs bel kemiğinde kırık, RE 968 plakalı araçta yolcu olarak bulunan bir kişinin her iki ayağında kırık teşhisi nedeniyle müşahede altına alındı, 2 kişinin ise tedavileri halen sürüyor.

RE 968 plakalı araç sürücüsü  yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu.

Soruşturma devam ediyor.

 


Benzer Haberler

KTEZO son yapılan zamlara karşı eylem başlatıyor

Behiye Bilgiç’in ölüm sebebi açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

Yağmurlar sürecek!

Tatar, Katırcı ailesinin yakınlarını ziyaret etti

Voice Kıbrıs Haber

Çavuşoğlu, Mısır’ın Doğu Akdeniz Gaz Formu’na değindi

Voice Kıbrıs Haber

Uluslararası öğrencilerin Kıbrıs’ta yaşadığı sorunlar belirlendi