FeaturedKIBRIS

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplandı




Cumhuriyet Meclisi, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi bugün Komite Başkanı HP Milletvekili Jale Refik Rogers başkanlığında toplandı.

Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya göre, komite, gündemindeki “Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Yasa Tasarısı”nın genel görüşmesini gerçekleştirdi.

Komite yasa tasarısı ile ilgili çalışmalarına bir sonraki toplantıda devam edecek.
Komite toplantısına davetli olarak, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ve Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’ndan yetkiler katıldı.

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplantısına, HP Milletvekili Komite Başkanı Jale Refik Rogers, UBP Milletvekilleri Özdemir Berova ve Resmiye Canaltay, CTP Milletvekilleri Sıla Usar İncirli ve Salahi Şahiner ile HP Milletvekili Hasan Topal katıldı.

(TAK)






Benzer Haberler

Küresel piyasalarda gözler TCMB’nin faiz kararında

AA

İngiltere’de evsizlerin sayısında rekor kıran artış yaşanıyor

TRT

Döviz kurlarında son durum (11 Aralık 2025)

Melek Voice

ABD, 1 milyon dolarlık “Gold Card” vizesini başlattı

TRT

Bu şehirde neredeyse her şey artık Bitcoin ile ödenebiliyor

TRT

Bugün hava nasıl olacak? (11 Aralık 2025)

Melek Voice