FeaturedKIBRIS

Hücrede bulunan zanlıya sandviç içinde uyuşturucu götürdüler


(Kamalı Haber) – Lefkoşa’da meydana gelen uyuşturucu madde ve patlayıcı madde tasarrufu suçlarından tutuklanan M.E., A.Ö ve R.Y’nin  ardından F.D. ile R.Y.B de yakalandı. Tutuklanan 5 zanlı mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik Şubede görevli polis memuru İbrahim Atabek mahkemede olguları aktardı. Polis memuru Atabek, 25 Haziran 2024 tarihinde Gönyeli Polis Karakolu tarafından trafik kazasıyla ilgili aranan KE 292 plakalı aracın Ortaköy’de park halinde tespit edildiğini belirtti.

Polis, sürücü zanlı M.E.’nin tasarrufunda 100 miligram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu kaydetti.

Polis, M.E’nin Lefkoşa’daki ikametgahına gidildiğini, o esnada evde bulunan A.Ö’nğn narkotik ekibini görünce camdan iki adet paket attığını anlattı.

Zanlının daha sonra kaçmaya çalıştığını söyleyen polis, kısa sürede tutuklandığını ve attığı paketlerin emare alındığını söyledi. Polis, paketlerde yapılan incelemede 5 gram sentetik cannabinoid olduğunun belirlendiğini kaydetti.

Polis memuru, arama esnasında eve gelen zanlı R.Y’nin aracında yapılan aramada ise 15 gram hintkeneviri, 5 gram sentetik uyuşturucu ve 75 adet canlı mermi bulunduğunu mahkemeye aktardı.

Zanlı R.Y’nin Lefkoşa’da Sanayi Bölgesindeki işyerinde yapılan aramada ise 10 adet daha canlı mermi bulunduğunu kaydeden polis, 3 zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını açıkladı. Polis, 3 zanlının mahkemeye çıkarılarak, 2 gün tutukluluk emri alındığını söyledi.

Polis, bu süre içerisinde F.D. ile R.Y. B’nin  hücrede bulunan A.Ö’ye sandviç götürdüklerini, Merkez Karakoluna bırakılan sandviçin kontrol edildiğini ve yarım gram bonzai tespit edildiğini söyledi.

Polis memuru, F.D. ile R.Y.B’nin de tutuklandığını belirten, polis, tüm zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.






Benzer Haberler

Seyir halindeki araçta yangın!

Voice Kıbrıs Haber

İki ayrı trafik kazası ucuz atlatıldı, 1 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Aşağı Dikmen’de muhtarlık Kaan Güçsav’ın

TAK

Hırsızlık yapan zanlı “Pişmanım, özgür kalmak istiyorum”

Voice Kıbrıs Haber

7 yaşındaki çocuk boğulma tehlikesi geçirdi!

Voice Kıbrıs Haber

17 yaşındaki Aytekin Yücel yoğun bakımda!

Voice Kıbrıs Haber