FeaturedKIBRIS

Hristodulidis Lizbon’a gitti




Kıbrıslı Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis’in, dün akşam başlayan ve bugün de devam edecek olan Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları gayri resmi toplantısına (Gymnich) katılmak üzere Lizbon’a gittiği ifade edildi.

Fileleftheros gazetesi, toplantı çerçevesinde AB Dışişleri Bakanlarının, AB-Afrika ilişkileri, AB’nin doğu komşuları arasındaki çözülmemiş çatışmalar, aynı zamanda AB’nin Hint-Pasifik bölgesiyle ilgili stratejisi konusunda fikir alışverişinde bulunmalarının beklendiğini yazdı.

AB Dışişleri Bakanlarının, toplantı çerçevesinde, AB Konseyi Portekiz Dönem Başkanlığının düzenleyeceği gayri resmi bir çalışma yemeğine katılacağı ve buna Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen Safedi’nin de davetli olduğu belirtildi.

TAK






Benzer Haberler

UAEA: Çernobil Nükleer Santrali’nde radyoaktif sızıntıyı önleyen çelik yapı hasar gördü

AA

Denetimlerde 50 araç trafikten men edildi!

TAK

TDP “Yasa önerisi çalışan güvenliğini sağlayan mevcut mevzuatı zayıflatıyor”

Voice Kıbrıs Haber

UKÜ UI GreenMetrics’in Dünya geneli sıralamasında 55’nci sıraya yükseldi

Voice Kıbrıs Haber

Hasan Hastürer “Yüz bin kere doğsam yine gazeteci olurum”

Voice Kıbrıs Haber

Yılmaz “Başbakan Üstel ve hükümet ortaklarıyla çok faydalı görüşmeler yaptık”

AA