FeaturedKIBRISKıbrıs Sorunu

Hristodulidis Kıbrıs sorunuyla ilgili iki önemli ziyaretten ilki için Fransa’da




Kıbrıslı Rum lider Nikos Hristodulidis’in, Kıbrıs sorunuyla ilgili iki önemli ziyaretinden ilki için Fransa’ya gittiği bildirildi.

Fileleftheros gazetesi, Hristodulidis’in bugün, Fransa Başkanlık Sarayı Elysee’de Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geleceğini ve görüşmede, AB’nin Kıbrıs sorununun çözüm çabalarına daha aktif şekilde müdahil olmasıyla ilgili önerisini detaylı şekilde anlatacağını yazdı.

Gazete, Hristodulidis ile Macron’un görüşmenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunacağını belirterek, ardından çalışma yemeği düzenleneceğini kaydetti.

Haberde, Hristodulidis’in Fransa temasları çerçevesinde Fransa’da yaşayan Kıbrıslı Rumlarla bir araya geleceği ve TOTAL şirketinin üst düzey yetkilileriyle görüşeceği ifade edildi.

Gazete, Hristodulidis’in Fransa’nın ardından Londra’ya geçeceğini ve İngiltere Kralı III. Charles’ın taç giyme törenine katılacağını yazdı.






Benzer Haberler

Son 24 saatte en çok yağış alan bölgeler açıklandı!

TAK

Gözler 11 Aralık’ta gerçekleşecek üçlü görüşmede!

TAK

Olumsuz hava koşulları Güney Kıbrıs’ta da etkili oluyor

TAK

Fileleftheros “Türkiye’nin kırmızı çizgileri ve korkusu”

Voice Kıbrıs Haber

Salı günü üç bölgede 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Erhan Gümüşhan hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber