FeaturedKIBRIS

Hırsızlık ve sahtekarlık yapan şahıs tutuklandı!

Serhatköy, Yayla Köyü ve Demirhan’da meydana gelen hırsızlık olaylarında 3 kişi tutuklandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre,  21-22 Nisan 2023 tarihleri arasında, Serhatköy’de bir şahsa ait ağıl içerisinden, 3 küçükbaş hayvanın (iki baş kuzu ve bir baş oğlak) çalınması ile ilgili olarak yürütülen ileri soruturmada, meselede zanlı olarak görülen 37 yaşındaki şahıs tutuklandı.

Soruşturma kapsamında 37 yaşındaki şahıs  çalmış olduğu 3 küçükbaş hayvanı, Güzelyurt’ta bir şahsa borcu karşılığında vermek suretiyle, sahtekarlıkla 4,000 TL kredi temin ettiği tespit edildi.

Yayla Köyünde 17.05.2023 tarihinde, bir şahsa ait tarla içerisinden 4 adet rulo balyanın çalınması ile ilgili olarak yürütülen ileri soruturmada, meselede zanlı olarak görülen 42 yaşındaki şahıs  tutuklandı.

Demirhan’da ise 25.05.2023 tarihinde, saat 20:00 sıralarında, Demirhan’da faaliyet gösteren bir süpermarkete müşteri olarak giden 19 yaşındaki şahıs  market içerisinde satışa sunulan toplam 627,28 TL değerindeki 2 şişe alkollü içki ve buz paketini alıp, ödeme yapmadan market dışına çıkarmak suretiyle çaldığı tespit edild. Bahse konu şahıs tutuklandı.

Her 3 olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Benzer Haberler

2 kişinin ölümüne neden olan zanlı tutuklu yargılanacak!

Anastasiadis’ten Atina’da temas

Anastasiadis alınan yeni tedbirleri açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

Auto Show & Time Attack Cemsa’da yapılıyor

Voice Kıbrıs Haber

KTAMS ve Kamu Sen’den eylem kararı

Voice Kıbrıs Haber

“Bulgaristan göçmenleri de karma evlilik mağduru”

Voice Kıbrıs Haber