FeaturedKIBRISKültür Sanat

Hayata El Ver Etkinliği çocuklar için düzenleniyor

05 Mayıs 2019, Pazar günü Imagine Cafe Bar’da düzenlenecek olan Hayata El Ver Etkinliği Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına gerçekleştiriliyor.

Imagine Cafe Bar’ın yeni sezonunun ilk sosyal sorumluluk projesi olarak 14:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Hayat El Ver etkinliği kapsamında jazz solistlerinden Nihan Görgü ve gitarist Sabri Oğuzkan’ın canlı akustik performası yanısıra Dj Tosca Ellis’in performansı eşliğinde açılacak olan yiyecek ve ikinci el/el sanatları stantlarıyla katılımcılara bir Pazar günü etkinliği sunulacak.

Yakın Doğu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ve Machine Man Cyp’un tamamen gönüllülük çerçevesinde organize ettiği, müzisyenlerin gönüllülük çerçevesinde sahne alacağı ve Imagine Cafe Bar’ın hiçbir ücret talep etmeden ev sahipliği yapacağı etkinliğin bilet bedeli 10TL olup, biletler kapıdan temin edilebilecek. Bilet satışından elde edilecek tüm gelir Kemal Saraçoğlu Vakfı üye çocuk ve ailelerine umut olacak.

Kemal Saraçoğlu Vakfı Koordinatörü Sayın Övgü İnce yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın ve ailelerinin yanında olan başta YDÜ İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Machine Man Cyp, Imagine Cafe Bar Yönetimi, Nihan Görgü, Sabri Oğuzkan ve Dj Tosca Ellis’e, kanser yolculuğunda miniklerimiz ve ailelerine destek olabilmek için tamamen gönüllükle organize edilen Hayata El Ver etkinliği” için teşekkür etti. Stant açarak etkinliğe katkı koyacak, bilet alarak destek verecek olan tüm herkese de ayrıca teşekkür ederek, halktan bu güzel Pazar gününü birlikte değerlendirmeyi temenni ettiğini dile getirdi.


Benzer Haberler

Gönyeli’de park halindeki araçta hırsızlık!

Kiprianu: Bir Başkanın bu kadar kolay yalan söylemesi tehlikeli

SysAdmin

Fransa’da eski Başbakan ve sağlık bakanları hakkında soruşturma!

Voice Kıbrıs Haber

“O Alman turistler var ya, onların heykelini dikmemiz gerekir”

Sucuoğlu “Alışılmış dışında radikal kararlarla adımlar atacağız”

Voice Kıbrıs Haber

‘Glafkos’ hedefinde bulunan yatağın rezervi açıklandı!

Voice Kıbrıs Haber