FeaturedKIBRIS

Haspolat’ta soygun, Girne’de şiddet tehdidi ve ciddi darp!

Haspolat’ta 24 ve 27 yaşındaki şahıs, 2 kişinin kalmakta oldukları ikametgaha zorla girip mülke tecavüz etti ve  dizüstü bilgisayar, cep telefonu, para cüzdanı ve içerisinde bulunan iki yüz Euro nakit para ile araca ait evrakları çaldı.

Polis açıklamasına göre şahıslar, kendilerini engellemeye çalışan ev sahibini “iteklemek” suretiyle de darp edip soygun gerçekleştirdi. Bahse konu şahıslar tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

GİRNE’DE ŞİDDET TEHDİDİ VE CİDDİ DARP

Öte yandan Girne’de faaliyet gösteren bir otele ait restoran içerisinde, 55 yaşındaki şahıs henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı çalışanı yüzüne tokat vurarak, darp etti, ardından tasarrufunda bulunan ruhsatlı tabancasını başına dayayıp, şiddet tehdidinde bulundu.

Akabinde olayı gören başka bir çalışanı da küfür edip, boyun kısmına yumruk vuran şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

HAYVAN HIRSIZLIĞI

Pınarbaşı’nda bir kişiye ait ağıl içerisinden bir adet kuzu çalındı. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen 48 yaşındaki şahıs tutuklandı.

Yürütülen soruşturmada bahse konu şahsın 3-4 Haziran 2021 tarihlerinde Boğazköy’deki başka bir ağıl içerisinden iki adet kuzuyu da çaldığı tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.

BOSTANCI’DA HIRSIZLIK

Bostancı’da, bir kişiye ait evden ziynet eşyaları çalındı. Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen soruşturmada meselede zanlı olarak görülen 24 yaşındaki şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.


Benzer Haberler

Marketten iki adet krem ve bakım seti çalan iki kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

“Enerji krizinde en kötüsünü henüz görmedik”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar “Kıbrıs’ta bambaşka bir siyaset gündemde”

Voice Kıbrıs Haber

Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’nın mezarı restore edildi

Voice Kıbrıs Haber

“Kozmetik Ürünleri ve Belediyeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı” ele alındı

Voice Kıbrıs Haber

TC Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Voice Kıbrıs Haber