FeaturedKIBRIS

Harmancı, İnsan Hakları Platformu ve Cyprus Stop Trafficking temsilcileriyle görüştü

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, İnsan Hakları Platformu ve Cyprus Stop Trafficking temsilcilerini kabul etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs’ın güneyinde insan ticareti mağdurlarına destek olan ve lobi çalışmaları yürüten Cyprus Stop Trafficking örgütü yetkilileri, Harmancı’ya belediye sınırları içerisinde bulunan gece kulüplerinin kapatılması ve insan ticareti mağdurlarına LTB Kadın Sığınma Evi tarafından sunulan desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Görüşmede insan ticaretiyle mücadelenin ada genelinde bütünlükçü bir yaklaşımla nasıl genişletilebileceği ilgili görüş alışverişinde bulundu. Etkili bir mücadele için hem toplumsal farkındalığın artırılmasına hem de siyasi irade ve cesarete ihtiyaç olduğunun altını çizen Harmancı, bu alanda her türlü iş birliği ve dayanışmaya devam edeceklerini belirtti.

Görüşmede söz alan İnsan Hakları Platformu yetkilileri Derya Beyatlı ve Fezile Osum, LTB’nin insan ticareti mağdurlarına sundukları desteğin hayati önemine işaret ettiler ve İnsan Hakları Platformu adına teşekkür belgesini Başkan Harmancı’ya sundular.


Benzer Haberler

Hristodulidis’e oy verenlerin pişman olmasına Letimbiotis’ten cevap

TAK

“Konfor alanı bozulan her siyasi bize saldırıyor”

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs Cumhuriyeti’nden Loizidu için nota

Voice Kıbrıs Haber

İki Toplumlu Koro’nun Şefi Melandiou yaşamını yitirdi

Voice Kıbrıs Haber

“2021 Yılı Avrupa Vatandaş Ödülü” verildi

10 Mayıs’tan itibaren hayatını kaybedenlerin sayısı 120’a yükseldi

Voice Kıbrıs Haber