Spor

Hakemler Derneği Genel kurulu gerçekleşti


KTFF Ahmet Sami Topcan Toplantı Salonu’nda açılış, saygı duruşu ve İstilal Marşı’nın okunmasından sonra divan başkanlığı oluşturuldu.
Divan başkanlığını İsmail Kayhan yaparken sekreterliklerini Utku Hamamcıoğlu ve Mert Ercan Bulut yaptı.

Niyazi Nizam (KTFHGD Başkanı): Hedefimiz önümüzdeki sezon çok daha başarılı olmak
KTFHGD Başkanı Niyazi Nizam ilk hedeflerinin önümüzdeki futbol sezonundan çok daha başarılı olmak olduğunu belirtirken, faaliyet raporunu okurken yapılan faaliyetlerle ilgili üyelerine bilgiler verdi. Konuşmasında geride kalan sezonun kendileri adına iyi geçtiğini, özellikle CONİFA 2017’de gösterdikleri başarı ve disiplinden dolayı onlara teşekkür etti.
Başkan Niyazi Nizam üyelerin bu gibi toplantılara gereken ilginin gösterilmemesinden dolayı şikayetlerini dile getirdi ve üyelerin daha aktif olmalarını istedi.

Sporda şiddet konferansı
Uluslararası Final Üniversitesi işbirliğinde Sporda Şiddet ile ilgili bir konferans düzenleyeceklerini de dile getirdi. Faaliyet raporu üyelerin oy birliği ile kabul edildi.
Faaliyet raporunun kabul edilmesinden sonra Hakan Muhtaroğlu tarafından mali raporla ilgili bilgiler veridi. Yapılan gelir giderlerle ilgili bilgiler üyelere aktarıldı. Oy birliği ile de mali rapor onaylandı.

Denetleme Kuruluna Veli Soner atandı
Denetim kurulunda görev yapan kurul üyesi Halil Gözen’in vefatı nedeniyle boşalan üyeliğe oy birliği ile Veli Soner atandı.

Trabzon’da kamp
Her yıl sezon öncesi düzenlenen kamp bu yıl 13-18 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin Trabzon ilinde yapılacak. Resmi sezon açılışı ise 11 Ağustos 2017 tarihinde Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yapılacak.

Derviş Atakan EPAK Başkanı: Üyeler dernekte çok daha aktif olmalıdır
EPAK Başkanı Derviş Atakan yaptığı konuşmada özellikle üst klasman hakemlerin dernek yönetim kurullarında aktif görev almamalarından şikayet ederken çok daha aktif olmalarını istedi. Üyelerin şikayetler yapmaları yerine ellerini taşın altına koymaları gerektiğini belirtti.

Yeni hakemler yetiştirilmeli
Derviş Atakan konuşmasında hakem camiasına başka hakemlerin de katılmasını isterken, kamp dönüşü yeni hakemler yetiştirmek için hakem kursu açılacağını da dile getirdi.






Benzer Haberler

Yıldız futbolcu Beşiktaş için yola çıktı

Voice Kıbrıs Haber

Azerbaycan Spor Akademisi’nin burs programına KKTC vatandaşları da başvurabilecek

AA

Kartingde üçüncü randevu yapıldı

Voice Kıbrıs Haber

Türkiye ilk mağlubiyetini aldı

NTV

Gürcistan ve Çekya, EURO 2024’te puanları paylaştı

NTV

Filenin Sultanları, Milletler Ligi’ne çeyrek finalde veda etti

NTV