Genel

Haftalık burç yorumları (9-15 Kasım 2020)

Sezgilerimizin sesini dinleyeceğimiz bir günle yeni bir haftaya adım atacağız. Dolayısıyla özellikle işle ilgili kararlarımızda kafamız karışabilir. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt etmekte zorlanabiliriz. Sanki bazı konularda kendimizi aldanmış ya da aldatılmış hissedebiliriz. Bu nedenle karar vermeden önce olayların gerçek yönlerine odaklanmaya çalışmak yararlı olacaktır. Salı günü Başak burcuna geçen Ay sayesinde kafamızı karıştıran sis bulutları biraz olsun dağılmaya başlar. Diğer yandan aynı gün, bir yıldır dönüşümün habercisi Oğlak’taki Plüton ile birlikte seyahat eden bolluk, bereket ve şans gezegeni Jüpiter, son defa bir araya gelerek 2020 yılında yaşadıklarımızın sanki nihai sonucunu ortaya çıkaracak. Astrolog Nigar Bostan’dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… (Nigar Bostan / [email protected])

Geleneksel değerler ve yeni dünya düzeninin getireceği sonuçları daha net bir şekilde gözlemlemeye başlayacağız. Finans piyasalarındaki güçlü değişimler, maddi yatırımlarımıza nasıl yön vermemiz gerektiği konusunda yol gösterici olacak. Salı günü Akrep burcundaki seyahatine yeniden başlayacak olan iletişim dehası Merkür ise, 27 Eylül’deki gündemimize bizi geri döndürmeyi başaracak. Hafta sonu Akrep burcundaki Yeni Ay’ın da etkisiyle bu haftayı, hayatımıza yansıyacak maddi, manevi yenlikler adına randımanlı kullanmalı, iç sesimizi objektif bakış açısıyla uyumlu hale getirmeliyiz.

Haftanın ikinci yarısında ilişkiler ustası Terazi’de seyahat eden Ay’ın yönetici gezegeni Venüs’ün güç, dönüşüm, manipülasyon ve küllerinden doğan anka kuşunu temsil eden Plüton ile kuracağı zorlu kontak, ilişkilerde takıntılı bir tavır takınmamıza neden olabilir. Kıskançlık ve sahiplenme duyguları pazar günkü Yeni Ay ile birlikte daha vurgulu hale gelecektir. Tutkuya odaklı güçlü, bir o kadar da gizemli ilişkiler ön plana çıkar. Ayrıca borç, krediler, miras paylaşımları, spekülatif yatırımlar, sigorta, vergi ödemeleri ile ilgili de hızlı ve akıcı kararlar alınacak bir dönemde olduğumuzu unutmamak gerekir. Yeni Ay’ın yöneticisi Koç burcundaki Mars da aynı tarihlerde 10 Eylül’de başlattığı geri hareketini sonlandırarak, ilişkilerde daha akıcı bir dönemin sinyalini verecek.


Benzer Haberler

Haftalık burç yorumları (30 Eylül-6 Ekim 2019)

Voice Kıbrıs Haber

Haftalık burç yorumları (5 Kasım – 11 Kasım 2018)

Voice Kıbrıs Haber

Bu harita almalı Kıbrıs’ı

Parçalı Güneş tutulması burçlara nasıl etkileyecek? (Parçalı Güneş Tutulması ne zaman gerçekleşecek?)

SysAdmin

Gazeteci Tayfun Talipoğlu, gözyaşları ve alkışlarla uğurlandı

Haftalık burç yorumları (24-30 Eylül 2018 astroloji)

Voice Kıbrıs Haber