Genel

Haftalık burç yorumları (16-22 Kasım 2020)

Alıştıklarımızla bizi vedalaştıran pazar günkü Akrep Yeni Ay’ının ardından, yepyeni, capcanlı bir haftaya “Merhaba” diyoruz. Unutmayın ki yenilere adapte olmak, yüksek bir enerji ve cesaretli olmayı gerektirir. İşte tam da bu görünüme uyumlu bir gökyüzü, tüm hafta boyunca bize göz kırpacak. Yeter ki doğru şekilde kullanmayı bilelim. Astrolog Nigar Bostan’dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… (Nigar Bostan / [email protected])

Her şeyden önce Eylül ayından beri sabır göstermek zorunda kaldığımız ilişkiler çıkmazındaki sorunlar teker teker çözümlenmeye başlar. Bu durum her şeyin düzelmesi anlamı taşımasa da, biz içinde bulunduğumuz yeni süreçlerle daha hızlı uyumlanabileceğiz.

Haftanın ilk yarısında Ay Yay burcunda seyahat ederken, cumartesi başlayacak neşeli, canlı, hevesli, meraklı, felsefi, eğlenceli ve macera dolu bir aylık sürecin kapısını aralayacak. Yay burcunun iyimser yapısıyla hayat akışımızda özgürlüğün keyfini çıkartmalı, salı günü bir an aklımızda fırtına gibi esecek olan zihni sinir projeleri hayata geçirmenin yollarını keşfe çıkmalıyız. Aksi takdirde bu hızı, mevcut düzenimizi bozan, halının ayaklarımız altından çekilmesine benzer, bir tedirginlik hissi olarak yaşayabiliriz. Perşembe günü maddi konuları, ortak paylaşımları ve ahenkli ilişkileri bir düzene sokmak isteyebilir, karşımıza çıkan kalıcı kuralları, hayatımızın kilometre taşları olarak kullanmayı seçebiliriz. Pazar günü tutkuyu, sahiplenmeyi, maddi konuları, kök çakradaki gücümüzü ve libidoyu temsil eden Akrep burcuna geçen Venüs’ün etkisiyle, tüm bu konulara odağımızı yöneltmek için 16 Aralık’a kadar güçlü bir istek duyarız.


Benzer Haberler

30 Temmuz – 05 Ağustos 2018 haftalık burç yorumları (Sırada Parçalı Güneş Tutulması var)

Voice Kıbrıs Haber

Stelios ödülleri için başvurular başladı!

Voice Kıbrıs Haber

Güneş Sistemi’ndeki en eski asteroid ailesi keşfedildi

«Κτίζοντας μία πολιτιστική γέφυρα επικοινωνίας»

Voice Kıbrıs Haber

Dr. Mehmet Öz, THY’de canlı yayın yaptı

Uzmanlar araştırdı…23 yıl boyunca değerlendirmeler yapıldı

Voice Kıbrıs Haber