Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Fransa’da aşırı sıcaklar 5 bin 700 can aldı BM "Moritanya açıklarında alabora olan teknedeki en az 143 kişi öldü ya da kayboldu" Nikaragua Devlet Başkanı Ortega, seçimlerin artık yapılmayacağını duyurdu Trump'tan İran'a "Hürmüz Boğazı" tehdidi OpenAI’ın yapay zekası kontrol dışına çıkarak bir şirketin sunucularına sızdı Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Temmuz 2026) Düşen uçağın enkazına 74 yıl sonra ulaşıldı Borsa günü yüzde 1,18 değer kazanarak tamamladı Muğla'da orman yangını: Alevler evlere yaklaştı bir mahalle tahliye edildi Örgütlerden "Federal Çözüm Hemen Şimdi” sloganıyla eylem… YKS KKTC kontenjanları YÖK’te onaylandı: 344 alanda 655 kontenjan CHP Grup Başkanı Özel, partisinin bazı milletvekilleriyle bir araya geldi Gül "Kıbrıs’ın geleceğini Brüksel’in kararları değil, Kıbrıs Türkünün özgür ve meşru iradesi belirleyecektir" Hava sıcaklığı 43 dereceye kadar çıkacak Brent petrol 90 dolar sınırını devirdi KTOEÖS "Bakanlık yeni öğretim yılını yine kaosla başlatacak" Türkiye Kıbrıs adasına çekilecek doğalgaz hattı için Akdeniz'de Navtex duyurdu Nöbetçi eczaneler (22 Temmuz 2026) KTSO, “Nakit Akışı ve Bütçe Yönetimi Semineri” düzenledi Hasipoğlu “Aşırı sıcaklarda çalışanlarımızın sağlığını korumak önceliğimizdir” Fransa’da aşırı sıcaklar 5 bin 700 can aldı BM "Moritanya açıklarında alabora olan teknedeki en az 143 kişi öldü ya da kayboldu" Nikaragua Devlet Başkanı Ortega, seçimlerin artık yapılmayacağını duyurdu Trump'tan İran'a "Hürmüz Boğazı" tehdidi OpenAI’ın yapay zekası kontrol dışına çıkarak bir şirketin sunucularına sızdı Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Temmuz 2026) Düşen uçağın enkazına 74 yıl sonra ulaşıldı Borsa günü yüzde 1,18 değer kazanarak tamamladı Muğla'da orman yangını: Alevler evlere yaklaştı bir mahalle tahliye edildi Örgütlerden "Federal Çözüm Hemen Şimdi” sloganıyla eylem… YKS KKTC kontenjanları YÖK’te onaylandı: 344 alanda 655 kontenjan CHP Grup Başkanı Özel, partisinin bazı milletvekilleriyle bir araya geldi Gül "Kıbrıs’ın geleceğini Brüksel’in kararları değil, Kıbrıs Türkünün özgür ve meşru iradesi belirleyecektir" Hava sıcaklığı 43 dereceye kadar çıkacak Brent petrol 90 dolar sınırını devirdi KTOEÖS "Bakanlık yeni öğretim yılını yine kaosla başlatacak" Türkiye Kıbrıs adasına çekilecek doğalgaz hattı için Akdeniz'de Navtex duyurdu Nöbetçi eczaneler (22 Temmuz 2026) KTSO, “Nakit Akışı ve Bütçe Yönetimi Semineri” düzenledi Hasipoğlu “Aşırı sıcaklarda çalışanlarımızın sağlığını korumak önceliğimizdir”
Dolar
Euro
Sterlin

Zanlı dava okunduktan sonra mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Zanlı dava okunduktan sonra mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı

(Kamalı Haber) - Lefkoşa’da kendisini yedek parçacı olarak tanıtıp, araba beyni, vites kolu ve araç göstergesi bulacağını söyleyerek, S.Ş. isimli şahsın yaklaşık 150 bin TL parasını sahtekarlıkla ettiği iddia edilen Şükrü Şardu aleyhine dava okunarak, serbest bırakıldı. Önceki gün mahkemeye çıkarılarak, bir gün tutukluluk emri verilen zanlı  dava okunduktan sonra mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı. Ne olmuştu Zanlının 15 Mart 2024 tarihinde saat 16:20'de yedek parçacı olmadığı halde, Türkiye’de sakin S.Ş isimli şahsa, araba beyni, vites kolu ve araç göstergesi bulacağını söyleyip 3000 Euro , parayı nakit olarak 47,200 TL parayı ise halk bankasındaki hesabına Garanti Bankasından EFT yolu ile yatırmasını sağlayarak sahtekarlıkla para temin ettiği belirtilmişti.

Benzer haberler

Featured
Fransa’da aşırı sıcaklar 5 bin 700 can aldı 2026-07-22 22:12:03 BM "Moritanya açıklarında alabora olan teknedeki en az 143 kişi öldü ya da kayboldu" 2026-07-22 22:07:38 Nikaragua Devlet Başkanı Ortega, seçimlerin artık yapılmayacağını duyurdu 2026-07-22 22:03:41 Trump'tan İran'a "Hürmüz Boğazı" tehdidi 2026-07-22 21:57:26 OpenAI’ın yapay zekası kontrol dışına çıkarak bir şirketin sunucularına sızdı 2026-07-22 21:51:08 Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Temmuz 2026) 2026-07-22 21:44:48 Düşen uçağın enkazına 74 yıl sonra ulaşıldı 2026-07-22 21:36:00 Borsa günü yüzde 1,18 değer kazanarak tamamladı 2026-07-22 21:28:30 Muğla'da orman yangını: Alevler evlere yaklaştı bir mahalle tahliye edildi 2026-07-22 21:01:00