Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
İtalya Dışişleri Bakanı Tajani, Holguin ile görüştü Çeler “Sporcuların yaşadığı adaletsizlikler sona ermeli” Küresel piyasalar jeopolitik gerilimin kıskacında Kıb-Tek’in yeni hizmet binası yapımları devam ediyor UBP MYK iki seçimin bir arada yapılmasını ve karma oyun kaldırılmasını oy birliğiyle kabul etti Hava sıcaklığı 40 dereceyi aşacak! Motul 2026 ROK Cup Karting Şampiyonası’nda sırada 5.yarışlar var Erhürman "Guterres’in çabalarını destekliyoruz, bu çabalara katkı koymaya devam edeceğiz” Nöbetçi eczaneler (17 Temmuz 2026) Bengihan “Korkunun ecele faydası yoktur. Hesap günü yakındır.” Japonya’da İmparatorluk Hanedan Yasası revize edildi ABD'nin Texas eyaletinde selde ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi Letimbiotis "BM Genel Sekreteri’nin ziyareti çok önemli" Fransa'da fırtına nedeniyle 2 kişi öldü, 53 bin hane elektriksiz kaldı YDP Dipkarpaz Kampı yapıldı: Sonuç bildirgesi paylaşıldı Dışişleri Bakanlığı “Sayın Guterres’i, İyi Niyet Misyonunu ihlal edercesine arabulucu gibi davranmamaya davet ederiz” Cumhurbaşkanı Erhürman, Dünya Tabipler Birliği Başkanı Dr. Jacqueline Kitulu’yu kabul etti Çeler "Guterres’in ziyareti Kıbrıs’ta yeni sürecin en önemli aşamalarından biri olacak" Güzelyurt'taki "Yaşam Merkezi" projesi inşaat aşamasına geçti Haspolat Çemberi’nde asfalt yama çalışması yapılacak! İtalya Dışişleri Bakanı Tajani, Holguin ile görüştü Çeler “Sporcuların yaşadığı adaletsizlikler sona ermeli” Küresel piyasalar jeopolitik gerilimin kıskacında Kıb-Tek’in yeni hizmet binası yapımları devam ediyor UBP MYK iki seçimin bir arada yapılmasını ve karma oyun kaldırılmasını oy birliğiyle kabul etti Hava sıcaklığı 40 dereceyi aşacak! Motul 2026 ROK Cup Karting Şampiyonası’nda sırada 5.yarışlar var Erhürman "Guterres’in çabalarını destekliyoruz, bu çabalara katkı koymaya devam edeceğiz” Nöbetçi eczaneler (17 Temmuz 2026) Bengihan “Korkunun ecele faydası yoktur. Hesap günü yakındır.” Japonya’da İmparatorluk Hanedan Yasası revize edildi ABD'nin Texas eyaletinde selde ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi Letimbiotis "BM Genel Sekreteri’nin ziyareti çok önemli" Fransa'da fırtına nedeniyle 2 kişi öldü, 53 bin hane elektriksiz kaldı YDP Dipkarpaz Kampı yapıldı: Sonuç bildirgesi paylaşıldı Dışişleri Bakanlığı “Sayın Guterres’i, İyi Niyet Misyonunu ihlal edercesine arabulucu gibi davranmamaya davet ederiz” Cumhurbaşkanı Erhürman, Dünya Tabipler Birliği Başkanı Dr. Jacqueline Kitulu’yu kabul etti Çeler "Guterres’in ziyareti Kıbrıs’ta yeni sürecin en önemli aşamalarından biri olacak" Güzelyurt'taki "Yaşam Merkezi" projesi inşaat aşamasına geçti Haspolat Çemberi’nde asfalt yama çalışması yapılacak!
Dolar
Euro
Sterlin

Zamam zaman kuvvetli rüzgar bekleniyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Zamam zaman kuvvetli rüzgar bekleniyor
Meteoroloji Dairesi’nin 31 Mayıs Cuma günkü hava tahmin raporuna göre, bölgenin alçak basınç sistemi ile serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması bekleniyor.
Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında, rüzgarın ise kuzey ve batı yönlerden orta kuvvetli, zamam zaman kuvvetli esmesi bekleniyor. Bugün hava açık ve az bulutlu geçecek. En yüksek hava sıcaklığı iç kesimler ve sahillerde genellikle 25-32 derece dolaylarında seyredecek. Başkent Lefkoşa’da hava sıcaklığı 32 derece dolaylarında olacak.

Benzer haberler

Featured
İtalya Dışişleri Bakanı Tajani, Holguin ile görüştü 2026-07-17 20:13:17 Çeler “Sporcuların yaşadığı adaletsizlikler sona ermeli” 2026-07-17 19:38:14 Küresel piyasalar jeopolitik gerilimin kıskacında 2026-07-17 19:32:08 Kıb-Tek’in yeni hizmet binası yapımları devam ediyor 2026-07-17 19:24:17 UBP MYK iki seçimin bir arada yapılmasını ve karma oyun kaldırılmasını oy birliğiyle kabul etti 2026-07-17 19:11:00 Hava sıcaklığı 40 dereceyi aşacak! 2026-07-17 18:58:39 Motul 2026 ROK Cup Karting Şampiyonası’nda sırada 5.yarışlar var 2026-07-17 18:08:11 Erhürman "Guterres’in çabalarını destekliyoruz, bu çabalara katkı koymaya devam edeceğiz” 2026-07-17 17:48:25 Nöbetçi eczaneler (17 Temmuz 2026) 2026-07-17 17:19:49